Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Agentul lui George Puşcaş a vorbit despre viitorul internaţionalului de tineret. Ce şanse sunt ca românul să rămână la Inter Milano

ULTIMA ORĂ | Agentul lui George Puşcaş a vorbit despre viitorul internaţionalului de tineret. Ce şanse sunt ca românul să rămână la Inter Milano

Stranieri

Comentarii

Intervievat de Inter News, agentul lui George Puşcaş, Crescenzo Cecere a negat posibilitatea ca fotbalistul român să rămână la Inter Milano.

Pentru moment, George Puşcaş a revenit la Inter, după ce clubul din Milano l-a achiziţionat definitiv de la Palermo. Eroul naţionalei de tineret de la Euro 2019 ar urma însă să fie vândut pentru o sumă cel puţin dublă de formaţia antrenată de Antonio Conte.

Crescenzo Cecere, agentul lui George Puşcaş a vorbit în exclusivitate pentru cei de la Inter News despre situaţia vârfului român: ”Nu am vorbit încă despre viitorul lui George cu cei de la Inter. Să rămână acolo după turneul final Under 21? Exclud această posibilitate. Să joace în Serie A? Nu vorbesc decât despre momentul actual” a spus Cecere.

Presa din Italia scrie că trei echipe importante se luptă pentru transferul atacantului. Prima este Ascoli, care a încheiat sezonul trecut pe locul 12 în Serie B. Pe lângă această ofertă, Puşcaş mai are alte două din Serie A, de la echipe cu pretenţii în fiecare stagiune. De ani buni, Sassuolo este un club important în prima ligă din Italia, iar acum este interesată de aducerea atacantului român.

"Îmi voi lua câteva zile libere, apoi voi decide ce voi face împreună cu agenţii mei, Cătălin Sărmăşan şi Crescenzo Cecere. Mi-ar plăcea să rămân în Italia, dar analizez, de asemenea, şi alte posibilităţi din afara Italiei. Nu ţine doar de mine", a declarat George Puşcaş, într-un interviu acordat pentru Tutto Mercato.

În plus, atacantul de 23 de ani este dorit şi de Fiorentina, echipă care în sezonul trecut s-a concentrat doar pe jucători tineri, iar acest lucru s-a văzut şi în clasament. Gruparea viola a terminat campionatul pe locul 16, la doar trei puncte de primul loc retrogradabil.

Afla mai multe despre: george puşcaş 

viewscnt
Articole similare