Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Al treilea nume important de care Craiova se desparte. EXCLUSIV | Reacţia lui Papură

ULTIMA ORĂ | Al treilea nume important de care Craiova se desparte. EXCLUSIV | Reacţia lui Papură

Superliga

Comentarii

Craiova renunţă la încă un fundaş, al treilea în ultimele zile. Claude Dielna pleacă şi el din Bănie, după ce acelaşi lucru l-au făcut Ivan Martic şi Tiago Ferreira.

Craiova este printre cluburile care n-au anunţat tăieri de salarii sau şomaj tehnic, măsuri luate de alte echipe pe fondul pandemiei de coronavirus. În schimb, şefii clubului ”curăţă” în această perioadă lotul de jucători. În ultimele două zile, echipa din Bănie a anunţat că s-a despărţit de Ivan Martic şi Tiago Ferreira, doi jucători importanţi, dar care se aflau la final de contract. Însă plecările nu se opresc aici.

Încă un jucător pleacă de la Craiova. Dielna este următorul

Un alt nume important care urmează să plece de la Craiova este Claude Dielna. Fundaşul de 32 de ani a semnat în februarie cu Craiova şi transferul său a fost considerat o mtuare importantă, însă a prins doar două meciuri şi apoi competiţiile au fost suspendate din cauza coronavirusului.
Acum, fundaşul francez îşi va continua cariera în altă parte. Corneliu Papură a confirmat pentru Telekom Sport că Dielna urmează şi el să plece:
”(Aveţi jucători la final de contract de care vă veţi despărţi?) Da. Sunt deja Dielna, Tiago, Martic. Nici nu ştiu cum vor fi regulile pentru cei care termină contrcatul, dacă sunt obligaţi să termine campionatul. (Pe Gardoş vă veţi baza în continuare?) Vom vedea, vom lua o decizie în momentul în care vom ajunge la final”, a declarat Papură pentru Telekom Sport. 

Ce fundaşi mai are Craiova în lot după plecările lui Martic, Ferreira şi Dielna:

Mihai Bălaşa, 25 de ani, fundaş central
Stephane Acka, 29 de ani, fundaş central
Uros Cosic, 27 de ani, fundaş central
Florin Gardoş, 31 de ani, fundaş central
Nicuşor Bancu, 27 de ani, fundaş stânga
Bogdan Vătăjelu, 26 de ani, fundaş stânga
Marius Briceag, 28 de ani, fundaş stânga
Ştefan Vlădoiu, 21 de ani, fundaş dreapta
Alex Măţel, 30 de ani, fundaş dreapta
 

Afla mai multe despre: cornel papura 

viewscnt
Articole similare