Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Alertă în cantonamentul Braziliei! Neymar a părăsit accidentat ultimul antrenament

ULTIMA ORĂ | Alertă în cantonamentul Braziliei! Neymar a părăsit accidentat ultimul antrenamentgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Continuă problemele pentru echipa naţională a Braziliei. Neymar, vedeta naţionalei Selecao, a părăsit accidentat ultima şedinţă de pregătire, informează presa spaniolă.

Conform Marca, cel mai scump fotbalist din lume s-a antrenat, marţi, doar 15 minute, şi a ieşit de pe teren împreună cu un fizioterapeut. El a acuzat dureri la gleznă. Neymar are această problemă în urma întâlnirii cu Elveţia, meci în care a fost faultat de nu mai puţin de zece ori şi pe care l-a încheiat şchiopătând.

În vârstă de 26 de ani, Neymar vine după o accidentare cumplită, care l-a ţinut departe de teren din februarie până înaintea startului Cupei Mondiale. Neymar a suferit o entorsă la glezna dreaptă şi o fisură la al cincilea metatarsian, într-un meci jucat iarna trecută cu Olympique Marseille, şi a avut nevoie de intervenţie chirurgicală.

Echipa naţională a Braziliei a început cu un pas greşit turneul final din Rusia, după ce a remizat, duminică, scor 1-1, contra Elveţiei. Pentru cvintupla campioană mondială urmează meciul cu Costa Rica, programat vineri, de la 15:00.

Afla mai multe despre: neymaraccidentareantrenament 

viewscnt
Articole similare