Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Andrei Radu, sub comanda lui Dan Alexa la Dunărea Călăraşi. Anunţul oficial

ULTIMA ORĂ | Andrei Radu, sub comanda lui Dan Alexa la Dunărea Călăraşi. Anunţul oficial

Fotbal intern

Comentarii

CFR Cluj a anunţat, joi, prin intermediul unui comunicat, împrumutul fundaşului stânga Andrei Radu la nou-promovata Dunărea Călăraşi.

"Clubul nostru a ajuns la un acord cu AFC Dunărea Călăraşi pentru împrumutul fundaşului Andrei Radu până la finalul acestui sezon. Internaţionalul de tineret a venit la CFR Cluj în vara anului trecut şi a debutat pentru echipa noastră împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş", se precizează în comunicatul ardelenilor.

În vârstă de 22 de ani, Andrei Radu a fost transferat de CFR Cluj vara trecută, după ce s-a despărţit de formaţia cipriotă Aris Limassol. Până să fie cedat la Călăraşi, însă, fundaşul stânga a jucat într-o singură partidă pentru campioana en titre. El a fost integralist în partida cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0, din turul campionatului.

Andrei Radu şi-a făcut junioratul la FCSB şi la Dinamo, apoi a mai jucat la Academica Argeş, ACS Berceni şi Aris Limassol. În Cipru a evoluat între 2016 şi 2018, timp în care a strâns 45 de meciuri şi trei assist-uri.

9 selecţii are Andrei Radu la naţionala de tineret

200.000 de euro este cota lui Andrei Radu, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: raducalarasicfr cluj 

viewscnt
Articole similare