Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Ansu Fati, operat cu succces! "Perla" Barcelonei va începe procesul de recuperare. Cât va lipsi de pe teren

ULTIMA ORĂ | Ansu Fati, operat cu succces! "Perla" Barcelonei va începe procesul de recuperare. Cât va lipsi de pe teren

FC Barcelona

Comentarii

Ansu Fati (18 ani) a fost operat cu succes de către doctorul Ramon Cugat, într-o clinică din Barcelona. "Wonderkid-ul" Barcelonei s-a accidentat în ultimul meci de campionat, 5-2 cu Betis pe Camp Nou.

Fati s-a accidentat la genunchiul stâng în timpul partidei cu Betis şi, în urma controalelor, s-a stabilit că va avea nevoie de operaţie. Una pe care a şi efectuat-o, conform jurnalistului Alex Pintanel, care susţine că această intervenţie chirurgicală a durată o oră şi jumătate. Operaţia a fost un succes, iar acum Fati va începe procesul de recuperare.

Recuperarea va dura între 3 şi 6 luni, conform ultimelor informaţii legate de accidentarea lui Ansu Fati.

Ansu Fati, accidentare gravă!

În cursul zilei de duminică, clubul FC Barcelona a anunţat oficial că Fati va fi operat la meniscul piciorului stâng de către doctorul Ramon Cugat. Totul s-a desfăşurta sub atenta observaţie a staffului medical de la FC Barcelona. Fotbalistul de 18 ani începuse excelent sezonul la Barcelona. Fati a marcat de 5 ori în primele 10 meciuri ale sezonului. Are în total 13 reuşite în 43 de meciuri pentru formaţia blaugrana. El a debutat în acest an în naţionala Spaniei, pentru care a adunat deja patru selecţii şi a marcat o dată.

Afla mai multe despre: ansu fatioperatiefc barcelona 

viewscnt
Articole similare