Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Antrenorul lui Athletic Bilbao a anunţat ce se întâmplă cu Cristi Ganea

ULTIMA ORĂ Antrenorul lui Athletic Bilbao a anunţat ce se întâmplă cu Cristi Ganea

Stranieri

Comentarii

Cristi Ganea are şanse mari să plece de la Athletic Bilbao. Antrenorul Gaizka Garianto a vorbit despre situaţia fostului fotbalist de la Viitorul Constanţa.

Perioada de mercato din iarnă s-a deschis şi îi poate aduce lui Cristi Ganea un transfer la o altă echipă. Antrenorul lui Athletic Bilbao, Gaizka Garitano a vorbit într-o conferinţă de presă despre situaţia internaţionalului român.

Cristi Ganea pleacă de la Athletic Bilbao: ”Are nevoie de minute!”

Gaizka Garitano a explicat într-o conferinţă de presă că nu se gândeşte sub nicio formă să facă din jucătorii săi, cadouri pentru alte echipe: ”Dintre cei care au speranţa că pot evolua, nu va pleca nimeni! Pe lângă faptul că suntem o echipă care nu se întăreşte în această perioadă, nu voi lăsa să plece dintre jucătorii pe care contez. Dacă echipele interesate de ei nu vor plăti, jucătorii mei nu vor pleca” a spus Garitano.

Tehnicianul basc s-a referit apoi la situaţia lui Cristi Ganea: ”El este o excepţie, pentru că are nevoie să joace. Pe restul jucătorilor contez. Nu suntem un club care vrea să facă altor cluburi cadouri” a subliniat antrenorul echipei Athletic Bilbao.

Pe lângă Ganea, Vesga, Kodro şi Villalibre s-au obişnuit deja să vadă meciurile lui Athletic Bilbao din tribună. Totuşi, pentru fiecare dintre ei, în ultima vreme există speranţe. Au primit minute în meciurile cu Real Madrid şi Sevilla, iar vinerea trecută, Gaizka Garitano a confirmat că va miza pe ei în continuare.

Situaţia lui Cristi Ganea este însă distinctă. Nimic nu s-a schimbat în ceea ce-l priveşte pe internaţionalul român, care vrea să plece sub formă de împrumut. Nici măcar posibila plecare a lui Unai Nunez în Premier League nu-l poate salva pe Ganea, care este dorit de Tenerife şi Leganes.

Afla mai multe despre: cristi ganeaathletic bilabogaizka garitano 

viewscnt
Articole similare