Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Anunţ despre demisie în plin campionat! Antrenorul din Liga 1 a transmis în direct: "Ridic mâna. De ce să periclitez un club?"

ULTIMA ORĂ | Anunţ despre demisie în plin campionat! Antrenorul din Liga 1 a transmis în direct: "Ridic mâna. De ce să periclitez un club?"

Hermannstadt​

Comentarii

Antrenorul lui Hermannstadt, Liviu Ciobotariu, a anunţat că ar putea părăsi echipa. Tehnicianul a apărut demoralizat la interviurile de după meciul cu FC Voluntari, pierdut de sibieni cu 1-0.

Liviu Ciobotariu, dispus să plece după FC Voluntari - Hermannstadt 1-0

O nouă schimbare de antrenor ar putea avea loc în Liga 1, de această dată pe finalul sezonului regular. Imediat după finalul înfrângerii cu FC Voluntari, Liviu Ciobotariu a anunţat că ia în calcul plecarea de la Hermannstadt. 

Antrenorul a invocat ghinionul şi nu a putut găsi o explicaţie pentru anumite faze din timpul meciurilor echipei sale. Tehnicianul a transmis că va purta o discuţie decisivă cu conducea în această seară.

"E posibil să renunţ. Nu avem şansă, poate aduc eu ghinionul la echipa asta. E inadmisibil să creezi situaţii de gol, să controlezi jocul şi să nu marchezi. Voi avea o discuţie în seara asta şi vedem ce decizie vom lua. Jucăm bine, avem situaţii, dar nu reuşim să câştigăm. Mai sunt 11 meciuri de jucat, şanse sunt de salvare de la retrogradare.

Acum nu vreau să iau o decizie la cald. E ceva ce nu merge, iar dacă nu merge, nu schimbăm lotul. Cineva plăteşte pentru rezultate şi e posibil ca eu să fiu sacrificat. Nu vreau să iau acum o decizie, dar trebuie să mă gândesc foarte bine. Jucăm, pasăm, dar a fost un şut şi am primit gol. Poate eu sunt ghinionul la echipă şi ridic mâna. De ce să periclitez un club. E prima oară când mi se întâmplă asta. Am mai avut jocuri slbabe, dar ca aici niciodată", a declarat Liviu Ciobotariu, la finalul meciului cu FC Voluntari.  

Liviu Ciobotariu a fost instalat la Hermannstadt în ianuarie şi nu a reuşit sp revitalizeze echipa. Clubul din Sibiu se află pe locul 15 în Liga 1, penultimul, cu 23 de puncte. 

De cealaltă parte, FC Voluntari a ajuns pe 12, cu 31 de puncte, după victoria cu Hermannstadt. 

 

Afla mai multe despre: liviu ciobotariuhermannstadtliviu ciobotariu demisie 

viewscnt
Articole similare