Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Anunţ dramatic! "Dinamo face pasul către insolvenţă, informaţii neoficiale". Schema prin care are loc un moment zero în "Ştefan cel Mare"

ULTIMA ORĂ | Anunţ dramatic! "Dinamo face pasul către insolvenţă, informaţii neoficiale". Schema prin care are loc un moment zero în "Ştefan cel Mare"
Comentarii

Dinamo ar urma să intre în insolvenţă, conform informaţiilor neoficiale obţinute de fostul atacant dinamovist, Marius Niculae. Acesta a explicat schema prin care s-ar putea mutarea şi a dezvăluit un nume de acţionar care ar putea ajunge în "Ştefan cel Mare".

Dinamo, din nou în insolvenţă? "O luăm de la zero şi cu asta basta"

Ultima dată, Dinamo a fost în insolvenţă cu Ionuţ Negoiţă, dar "câinii" sunt pregătiţi să intre într-o nouă perioadă grea, din cauza datoriilor. Cum Pablo Cortacero a dispărut din peisaj şi nu a livrat banii promişi, restanţele au început să apese pe cei din conducere: 

"FCSB merita să câştige, chiar dacă Dinamo putea să egaleze pe final. Asta e valorea, nu putem să avem pretenţii mai mari de atât. Înainte de un derby am făcut o entorsă, dar am ţinut să joc neapărat în derby. Eram accidentat la piciorul stâng, Iulian (n.r. - Miu) mă lovea numai la dreptul. La un moment dat, nea Piţi, care era pe banca Stelei, îi spune lui Iulian <<Bă, Iuliane, celălalt picior!>>

Momentan, suporterii ţin în viaţă acest club. Au plătit aproape la zi jucătorii înainte de acest meci. Nu sunt lucruri normale ca suporterii să plătească salariile, dar... Din informaţiile mele, Dinamo se luptă să mute datoriile de anul trecut pe anul acesta, pentru a face pasul către insolvenţă, astea sunt informaţiile neoficiale pe care le am. Domnule, sunt doi, trei ani de reconstrucţie, o luăm de la zero şi cu asta basta. Măcar ştim ceva. Dar aşa, să plătim cu.... Ţineţi minte vorba cu New Dinamo, New Dinamo? În fiecare an o auzeam. Cred că ar fi momentul să înceapă de la zero", a declarat Marius Niculae la Look Sport Live.  

Patrick, în locul lui Cristi Borcea la Dinamo?

De asemenea, Marius Niculae a dezvăluit şi discuţiile pe care le-a avut cu Cristi Borcea: "A şi declarat, nu se întoarce. Probabil, dacă va fi ceva să ajute Dinamo, va ajuta probabil financiar. Cine se va ocupa de acest club, din partea lui, ar fi Patrick Borcea. Dar el, sub nicio formă, asta a declarat de 'n' ori. Toţi ne rugăm de el <<Hai, Cristi! Întoarce-te, că fără tine uite unde a ajuns Dinamo>>. A zis nu, sub nicio formă, exclus!", a mai spus fostul atacant al lui Dinamo. 

Miercuri, Dinamo a suferit o înfrângere în faţa rivalei FCSB, scor 1-0, în "Ştefan cel Mare". 

 

Afla mai multe despre: dinamoinsolventa dinamomarius niculaepablo cortacero 

viewscnt
Articole similare