Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Anunţ important pentru fanii Craiovei. Agentul lui Mirko Pigliacelli a vorbit despre jucătorului său în Italia: ”Vom evalua situaţia!”

 ULTIMA ORĂ | Anunţ important pentru fanii Craiovei. Agentul lui Mirko Pigliacelli a vorbit despre jucătorului său în Italia: ”Vom evalua situaţia!”
Comentarii

Portarul Universităţii Craiova, Mirko Pigliacelli, se află în vederile a două cluburi din Serie A, anunţă presa italiană. Agentul său a vorbit despre situaţia portarul de la Craiova, după plecarea lui Devis Mangia de la echipă.

Conform site-ului Tuttomercato.web, goalkeeper-ul italian care a impresionat în acest sezon în tricoul "alb-albaştrilor" a atras interesul celor de la Cagliari şi de la Parma, două echipe care şi-ar putea pierde portarii titulari la finalul sezonului.

Danilo Caravello, impresarul fotbalistului a explicat pentru TuttoMercato care e situaţia reală a lui Mirko Pigliacelli: ”Mirko la Craiova este un idol! Lui Devis Mangia trebuie să-i mulţumească pentru că a avut încredere în el şi l-a preţuit ca atare” a mărturisit Caravello.

Impresarul a continuat: ”Există multe zvonuri pe piaţă în acest moment, dar acum ne gândim doar la ceea ce a mai rămas de jucat din acest campionat. Există interes atât din Italia, cât şi din străinătate. Mirko este însă apreciat la Craiova, dar până la urmă vorbim nu de voinţa jucătorului ci de oportunitate. A făcut un campionat excelent, iar la final vom evalua situaţia împreună cu cei din conducerea clubului” a mai decalrat Caravello.

  • 1,1 milioane de euro este cota lui Pigliacelli, conform Transfermarkt.de
  • 26 de ani împlineşte portarul Craiovei, la 30 iunie
  • 2022 - până atunci mai are Pigliacelli contract cu U Craiova

Afla mai multe despre: mirko pigliacelli 

viewscnt
Articole similare