Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Anunţ incredibil al lui Florin Talpan. Ar fi fost lovit de un alt angajat de la CSA Steaua: „Caută alt jurist!”

ULTIMA ORĂ | Anunţ incredibil al lui Florin Talpan. Ar fi fost lovit de un alt angajat de la CSA Steaua: „Caută alt jurist!”

Fotbal

Comentarii

Florin Talpan a fost agresat la o şedinţă a Armatei, iar juristul CSA Steaua a recunoscut pentru incidentul în care a fost implicat la finalul lunii mai a acestui an. Oficialul grupării din Liga a 4-a a fost lovit de un angajat al CSA Steaua, anunţă steaualibera.com, iar acesta a mers şi a depus plângere penală împotriva celui care l-a bătut.

"Nu am nici o reţinere şi doresc să vă spun doar adevărul. Pe data de 21 mai am fost agresat de Ducu Petre într-o şedinţă la care a participat şi domnul comandant Petrea. Domnul Ducu Petre a sărit la mine la bătaie. M-a bruscat,  mi-a rupt cămaşa, pe lângă insultele pe care mi le-a adus. Pe data de 23 mai am depus plângere pentru ultraj împotriva acestui domn, la Parchetul Militar, şi vă spun sincer că nu îl voi ierta.
 
I-am chemat în dosar pe cei care au fost prezenţi la şedinţă. L-am chemat ca martor inclusiv pe domnul comandant Cristian Petrea. Nu îmi este teamă deloc de dânsul şi sper să spună adevărul. Oricum am simţit că mi se pregăteşte îndepărtarea de lângă această echipă. Vor să aducă la club un alt jurist", a declarat Talpan pentru Fanatik. 

Afla mai multe despre: talpansteauafcsbbatutscandalparchetprobleme 

viewscnt
Articole similare