Experiențe împreună.
You are here:

ULTIMA ORĂ | Anunţ oficial! FCSB, TRANSFER de Champions League. Vine fotbalistul din naţională: "Îl iau"

ULTIMA ORĂ | Anunţ oficial! FCSB, TRANSFER de Champions League. Vine fotbalistul din naţională: "Îl iau"

Liga 1

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a confirmat că îl doreşte în lotul pregătit de Bogdan Argeş Vintilă pe atacantul lui Esbjerg, Adrian Petre (21 de ani).

FCSB, negocieri pentru Adrian Petre

Vârful român ar urma să ajungă la vicecampioană, în urma plecării lui Harlem Gnohere. Cum negocierile pentru atacantul francez sunt în toi, finanţatorul a pus mâna pe telefon şi a luat legătura cu conducerea lui Esbjerg cu care a purtat deja primele negocieri. 

Conform surselor Telekom Sport, prima ofertă a lui Gigi Becali a fost refuzată de danezi. Totuşi, e de aşteptat ca omul de afaceri să vină cu o nouă ofertă, care să-i satisfacă pe nordici. Finanţatorul FCSB a oferit şi o primă reacţie în privinţa transferului internaţionalului U21: ”Pe Adrian Petre îl iau când vreau eu, dar să vedem ce va fi cu Gnohere, dacă va mai pleca”, a declarat omul de afaceri pentru Pro X.

Fostul atacant de la UTA Arad a intrat în atenţia lui Gigi Becali încă de când se afla la echipa din România, dar atacantul a ales, în cele din urmă, Danemarca. Petre a redevenit interesant pentru FCSB după Campionatul European U21, dar transferul nu s-a realizat.

  • 5 goluri, în 19 partide a marcat Adrian Petre în acest sezon. 

Harlem Gnohere se desparte de FCSB. Vicecampionii au plecat în cantonament fără atacantul francez

Neoficial, Harlem Gnohere s-a despărţit deja de FCSB, el nefiind luat în stagiul de pregătire din Spania. Oficial, despărţirea este doar o chestiune de timp. Sursele Telekom Sport au indicat şi din ce campionate vine interesul pentru Gnohere. 

  • 2 - două milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere, conform Transfermarkt.de
  • 132 de meciuri are Harlem Gnohere în Liga 1 şi 58 de goluri - cu şase reuşite mai puţin decât cei mai buni marcatori străini all time din Liga 1: Eric şi Wesley

Mijlocaşul Diogo Salomao şi fundaşii de bandă Claudiu Belu şi Alexandru Stan, intraţi de asemenea în dizgraţia lui Gigi Becali, au fost lăsaţi la rândul lor în afara lotului care a plecat duminică dimineaţă în Spania.

viewscnt
Articole similare