Experiențe împreună.
You are here:

ULTIMA ORĂ | Anunţ oficial: Norvegia s-a retras din organizarea Campionatului European de handbal feminin. Ce se întâmplă acum

ULTIMA ORĂ | Anunţ oficial: Norvegia s-a retras din organizarea Campionatului European de handbal feminin. Ce se întâmplă acum

Handbal

Comentarii

Federaţia Europeană de Handbal a anunţat că Norvegia nu va mai organiza Campionatul European de handbal feminin, la care naţionala României e calificată.

Semnalele venite, în urmă cu câteva zile, s-au materializat printr-o retragere a Norvegiei din organizarea Campionatului European de handbal feminin. 

Luni, EHF a anunţat retragerea Norvegiei. În continuare, se caută alternative, împreună cu Danemarca, cea care urmează să gâzduiască, de asemenea, partide de la turneul final. 

Autorităţile norvegiene s-au temut, în principal, de posibilitatea ca în ţara lor să vină numeroase persoane infectate cu noul coronavirus din statele participante, mai mult decât de situaţia locală.

Naţionala României a fost repartizată la Trondheim (Norvegia), în Grupa D, şi ar fi trebuit să joace cu Germania (la 3 decembrie), cu Polonia (la 5 decembrie) şi cu Norvegia (la 7 decembrie). Norvegia găzduia două grupe din runda preliminară, una din runda principală, semifinalele şi finala.

Presa din Danemarca susţine că meciurile din grupele C şi D s-ar putea juca la Kolding, în Danemarca.Cele din grupele A şi B se joacă la Herning, Danemarca, pe arena Jyske Bank Boxen.

viewscnt
Articole similare
Fabulos. Ianis Hagi, ca Sir Alex Ferguson. De 53 de ani nu s-a mai intamplat asta la Rangers