Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Anunţ OFICIAL! Primul fotbalist care a plecat de la Juventus în această iarnă. A semnat deja cu noua echipă

ULTIMA ORĂ | Anunţ OFICIAL! Primul fotbalist care a plecat de la Juventus în această iarnă. A semnat deja cu noua echipă

Juventus

Comentarii

Mario Mandzukic (33 de ani) va pleca de la Juventus! Atacantul croat, ieşit complet din planurile lui Maurizio Sarri, a semnat cu Al Duhail, formaţie din Qatar. Formaţia din zona Golfului a făcut anunţul oficial pe contul de Twitter, cu o poză în care Mandzukic semnează contractul.

Deşi s-au zvonit multe cu privire la viitoare destinaţie a lui Mandzukic, vicecampionul mondial din 2018 a ales varinta Al Duhail, fiind atras de mirajul banilor din deşert. Atacantul va avea un final liniştit de carieră, la Al Duhail, unde va avea, probabil, un salariu uriaş. Printre echipele care l-au vrut pe Mandzukic era şi Manchester United.

La Al Duhail, Mandzukic va fi din nou coleg cu Medhi Benatia, care a ajuns şi el în Qatar în vară.

Ajuns la 33 de ani, Mario Mandzukic n-a jucat niciun meci la Juventus în acest sezon. Croatul mai avea contract până în 2021 şi se afla la Torino din 2015. Din momentul transferului său la Juventus, vicecampionul mondial a strâns 162 de meciuri, 44 de goluri şi 18 pase de gol şi şi-a completat vitrina cu trofee cu patru titluri de campion, trei Cupe ale Italiei şi două Supercupe ale Italiei. În prezent, Transfermarkt îi oferă o cotă de 10 milioane de euro lui Mario Mandzukic.

 

 

 

Afla mai multe despre: mario mandzukictransferal duhailjuventus 

viewscnt
Articole similare