Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Anunţul făcut de Dan Şucu după accidentarea lui Albion Rrahmani

ULTIMA ORĂ | Anunţul făcut de Dan Şucu după accidentarea lui Albion Rrahmani

Rapid

Comentarii

Rapid l-a pierdut pe Albion Rrahmani, atacant accidentat la naţionala Kosovo, dar Dan Şucu nu vrea să mai facă niciun transfer. Patronul Rapidului consideră că are deja în curte doi jucători cu care vârful de atac kosovar poate fi înlocuit.

Accidentarea lui Albion Rrahmani a adus o veste proastă pentru Rapid, însă giuleştenii n-au de gând să-i aducă de urgenţă un înlocuitor. Dan Şucu, patronul Rapidului, a spus că are încredere în doi jucători din lot că-i pot ţine locul lui Rrahmani.

Decizia luată de Dan Şucu după accidentarea lui Albion Rrahmani

Dan Şucu a anunţat că Rapid nu va mai face niciun transfer pentru a-l înlocui pe accidentatul Albion Rrahmani, care a suferit o accidentare gravă la naţionala Kosovo şi va fi indisponibil pentru o perioadă de timp.

Kevin Soni, atacant adus în această vară de Rapid, dar şi tânărul Alexandru Stan sunt pariurile lui Dan Şucu pentru înlocuirea lui Rrahmani, pe perioada cât acesta este accidentat.

”Nu mai fac niciun transfer. Nu mai fac niciun transfer în locul Rrahmani. Suntem optimişti că Rrahmani va fi la pregătiri în ianuarie şi când reîncepe sezonul îl vom avea titular fără probleme. Am încredere în Soni şi în Stan pe care, în mod sigur, Bergodi îl va promova de la tineret”, a spus Dan Şucu, potrivit Fanatik.

Pierderea lui Albion Rrahmani este una mare pentru Rapid: 6 goluri şi un assist a strâns kosovarul în şapte partide pentru giuleşteni.

Afla mai multe despre: rapidtransferinlocuitoralbion rrahmanisuperliga 

viewscnt
Articole similare