Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Armenia - România, cu fani în tribună! Gazdele au vândut toate biletele pentru meciul cu tricolorii. Câţi oameni vor fi pe arenă EXCLUSIV

ULTIMA ORĂ | Armenia - România, cu fani în tribună! Gazdele au vândut toate biletele pentru meciul cu tricolorii. Câţi oameni vor fi pe arenă EXCLUSIVgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României de fotbal a ajuns la Erevan, în Armenia, acolo unde va juca următorul meci din preliminariile Cupei Mondiale. Cu o zi înaintea fluierului de start, organizatorii au reuşit să vândă toate biletele puse la dispoziţie fanilor.

  • Armenia - România, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, va avea loc cu spectatori în tribună.
  • Armenia e singura naţională din grupa României care se bucură de fani pe teren propriu.
  • Adversara de joi a jucat cu fani în tribună şi în surpriza cu Islanda, scor 2-0. 

Armenia - România, cu 4.500 de fani pe stadion. Gazdele au vândut toate biletele

Următoarea partidă a României va fi miercuri, de la ora 19.00, în Armenia, după victoria cu Macedonia de Nord, scor 3-2, şi înfrângerea cu Germania, scor 1-0. Tricolorii ocupă locul al patrulea în grupă, cu trei puncte, în spatele Armeniei, care are şase puncte. 

Tricolorii au ajuns la Erevan, unde vor avea parte de un antrenament înaintea meciului cu Armenia, surpriza grupei până în acest moment. Iar, după mult timp, fotbaliştii români vor putea vedea fani în tribunele unui stadion. 

Conform informaţiilor obţinute de Telekom Sport, Armenia a reuşit să vândă toate cele 4.500 de bilete puse la dispoziţie pentru a treia partidă din grupă. Meciul va avea loc pe Vazgen Sargsyan Republican Stadium, cu o capacitate de aproximativ 14.000 de locuri. Recordul de asistenţă pe acest stadion a fost în 2003, în campania de calificare la EURO 2004, când Armenia a întâlnit Spania, iar pe stadion au fost 16.000 de fani. 

Astfel, tricolorii vor avea o misiune mai grea cu fanii adverşi în tribună. În plus, Armenia vine cu un moral excelent, după ce a reuşit să o învingă pe Islanda, scor 2-0. 

Foto: Vazgen Sargsyan Republican Stadium

Tricolori în alb! Cum arată echipamentul pentru meciul cu Armenia

Naţionala României va juca în noul echipament de deplasare de culoare albă. Astfel, fanii români vor avea ocazia să vadă încă un model lansat de Joma, după cel galben şi albastru. 

Meciul Armenia - România, de miercuri, din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, va fi arbitrat de o brigadă din Letonia, avându-l la centru pe Andris Treimanis.

Acesta va fi ajutat de Haralds Gudermanis şi Aleksejs Spasjonnikovs, iar Vitalikj Spasjonnikovs va fi în calitate de al patrulea oficial.

Singurul contact al centralului de 35 de ani cu naţionalele României datează din 2019 când, la EURO U21, a fost al patrulea oficial la semifinala Germania – România 4-2.

Afla mai multe despre: armenia romaniaromaniacampionatul mondial 2022unde se joaca armenia romaniaarmenia romania faniarmenia romania stadion 

viewscnt
Articole similare