Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Asistentul de la FCSB - Dinamo, din Cupa României, a fost înlocuit din cauza unui test de coronavirus!

ULTIMA ORĂ | Asistentul de la FCSB - Dinamo, din Cupa României, a fost înlocuit din cauza unui test de coronavirus!

Cupa României

Comentarii

Comisia Centrală a Arbitrilor anunţă o modificare în brigada de arbitri de la partida FCSB – Dinamo, returul primei semifinale a Cupei Românei.

FCSB - Dinamo, derby de totul s-au nimic în Cupa României. LIVE VIDEO, pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, miercuri, ora 20:00

Având în vedere că rezultatul testului COVID-19 nu i-a ajuns în timp util, asistentul Marius Nicoară din Băile Herculane a fost înlocuit de Comisia Centrală a Arbitrilor cu Vasile Marinescu din Bucureşti. Conform Protocolului de Reluare a Competiţiilor, în fiecare oraş în care se dispută un meci de fotbal este alocat un arbitru de rezervă, în cazul în care unul dintre cei patru arbitri din brigada desemnată pentru partida respectivă nu va putea participa.

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis înlocuirea lui Marius Nicoară, după ce laboratorul la care a fost efectuat testul nu a putut oferi în timp util rezultatul.

Astfel, meciul va fi arbitrat de: Horaţiu Feşnic (Cluj-Napoca), la centru, şi arbitri asistenţi Vasile Marinescu (Bucureşti) şi Gero Szabo (Cluj-Napoca). Cel de-al patrulea oficial va fi Andrei Antonie (Bucureşti).

 

Afla mai multe despre: dinamo fcsbcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare