Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Astra a rămas fără Budescu, care s-a accidentat! Bogdan Andone a făcut anunţul: "Simte dureri, a făcut un RMN. Nu va fi cu noi!"

ULTIMA ORĂ | Astra a rămas fără Budescu, care s-a accidentat! Bogdan Andone a făcut anunţul: "Simte dureri, a făcut un RMN. Nu va fi cu noi!"

Astra Giurgiu

Comentarii

Constantin Budescu (30 de ani) s-a accidentat şi nu va putea fi folosit în perioada următoare. Bogdan Andone (44 de ani), antrenorul Astrei, a făcut anunţul înaintea partidei cu Chindia Târgovişte, care se joacî vineri, de la ora 20:30, în Liga 1.

Bogdan Andone a anunţat că Budescu va fi indisponibil pentru o perioadă la Astra. Unul dintre cei mai importanţi oameni din lot s-a "rupt" şi, deşi a făcut un RMN şi nu i s-a găsit nimic, "Budi" simte în continuare dureri, iar Andone nu se va putea baza pe serviciile sale. Totuşi, Constantin Budescu vrea să grăbească tratamentul pentru a putea fi din nou alături de colegii săi pe teren.

"A făcut un RMN, nu s-a văzut mare lucru, el zice în continuare că simte acolo durere, vedem. El vrea să îşi facă o plasmă să grăbească puţin timpul de recuperare, vedem zilele următoare. E clar că în timpul apropiat nu va fi cu noi", a spus Bogdan Andone, antrenorul Astrei.



Constantin Budescu, alături de Denis Alibec, e cel mai important om din lotul Astrei. Cel poreclit "Sărmăluţă" a revenit la Giurgiu în vară şi a fost decisiv. A marcat de şase ori şi a livrat opt pase de gol în 15 meciuri jucate în prima jumătate a sezonului din Liga 1. "Budi" e unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din România, cu o cotă de piaţă de patru milioane de euro.

Astra - Chindia, vineri, de la 20:30, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro

După ce a început anul cu o înfrângere pe terenul lui Dinamo, 0-2, Astra joacă acum pe teren propriu, contra nou-promovatei Chindia Târgovişte, vineri, de la ora 20:30. Partida va putea fi urmărită LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1, dar şi pe site-ul telekomsport.ro. Astra e pe locul trei în clasament, cu 40 de puncte, în timp ce Chindia e pe locul 12, cu 21 de puncte acumulate în 23 de etape. Giurgiuvenii au, însă, trei puncte luate de Comisia de Disciplină a FRF, pe care speră că le vor recupera la TAS.

Afla mai multe despre: astrabudescuaccidentareandone 

viewscnt
Articole similare