Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Au bătut palma! Ter Stegen va semna un nou contract cu FC Barcelona, până în 2025. Urmează anunţul oficial

ULTIMA ORĂ | Au bătut palma! Ter Stegen va semna un nou contract cu FC Barcelona, până în 2025. Urmează anunţul oficial

FC Barcelona

Comentarii

Marc-Andre ter Stegen (28 de ani) va semna prelungirea contractului cu FC Barcelona. Portarul german mai are contract până în 2022 şi îşi va pune semnătura pe o nouă înţelegere cu formaţia catalană.

Transferat în 2014 de la Borussia Moenchengladbach, Ter Stegen e unul dintre cei mai buni fotbalişti din lotul Barcelonei, dar şi unul dintre cei mai vechi. Portarul german a avut prestaţii de excepţie în ultimele sezoane şi i-a salvat de multe ori pe Messi şi compania. Deşi la un moment dat se spunea că negocierile pentru prelungire s-au împotmolit, se pare că cele două părţi au aşteptat ca pandemia de COVID-19 să se mai domolească pentru a ajunge la un acord.

Concret, mai multe surse din presa spaniolă susţin că Marc-Andre ter Stegen va semna prelungirea contractului cu FC Barcelona până în 2025. Germanul e foarte fericit pe Camp Nou şi îşi doreşte să continue, sentimentele conducerii fiind reciproce la adresa jucătorului. Partea financiară a fost până acum un impediment în calea semnării unui nou contract, dar se pare că între timp lucrurile s-au rezolvat.

Ter Stegen va deveni unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din lotul Barcelonei. Spaniolii susţin că oficializarea reînnoirii contractului dintre cele două părţi va avea loc săptămâna viitoare, chiar înainte de El Clasico. Barcelona - Real Madrid va fi în direct pe Telekom Sport 1 şi pe site pe 24 octombrie, de la 17:00, pe Camp Nou.



Portarul german a fost transferat de FC Barcelona în 2014 de la Borussia Moenchengladbach, în schimbul a 12 milioane de euro, o sumă mică având în vedere inflaţia din ultimii ani de pe piaţa de mercato.

Afla mai multe despre: marc andre ter stegencontractfc barcelona 

viewscnt
Articole similare