Experiențe împreună.
You are here:

ULTIMA ORĂ | Avem din nou "Universitatea Craiova” în Liga 1. Federaţia Română de Fotbal a aprobat cererea oltenilor

ULTIMA ORĂ | Avem din nou "Universitatea Craiova” în Liga 1. Federaţia Română de Fotbal a aprobat cererea oltenilor

U Craiova

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a dat aviz pozitiv prin Comitetul Executiv cererii CSU Craiova de a folosi denumirea "Universitatea Craiova” începând cu noul sezon

Gazeta Sporturilor anunţă că cererea oltenilor de a folosi numele "Universitatea Craiova”  începând cu noul sezon a fost avizată pozitiv de Comitetul Executiv al FRF.

Sursa citată notează că ”dacă între timp apare o hotărâre din instanţă care îi va interzice să folosească numele de Universitatea Craiova, atunci se va reveni la situaţia dinaintea deciziei de azi, şi anume „U Craiova Club Sportiv”.

Cererea oltenilor a fost înaintată la începutul acestei luni, iar la baza solicitării a stat faptul că CSU Craiova are un contract de licenţă cu Club Sportiv ”Universitatea Craiova” privind marca, dar şi faptul că oltenii deţin atât marca înregistrată, cât şi marca notorie conform Sentinţei Civile 1351 / 2015 confirmată pin ICCJ prin decizia 1313 / 2017.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe