Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Barcelona, aproape de transferul unei "perle" din Brazilia! Catalanii îşi asigură următorii 10 ani

ULTIMA ORĂ | Barcelona, aproape de transferul unei "perle" din Brazilia! Catalanii îşi asigură următorii 10 ani

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona se pregăteşte să facă un transfer de viitor. Catalanii sunt aproape să-l transfere pe Gustavo Maia (19 ani), un fotbalist brazilian de la Sao Paolo.

"Barcelona urmează să rezolve, în zilele următoare, transferul tânărului Gustavo maia, 'perla' lui Sao Paolo", scrie Sport, care citează UOL, publicaţie din Brazilia. Reprezentanţi ai catalanilor urmează să se întâlnească în zilele vitoare cu agenţii lui Maia pentru a negocia mutarea. Barcelona a plătit, scrie sursa citată, 3,5 milioane de euro vara trecută pentru a activa exclusivitatea la transferul lui Maia.

Sursa citată scrie că Gustavo Maia, un atacant de doar 19 ani, se poate alătura lotului Barcelonei la finalul lunii august. După ce au bătut palma cu Barcelona, şefii lui Sao Paolo i-au dat permisiunea fotbalistului să-şi negocieze contractul. Din cauza pandemiei de COVID-19, Barcelona caută să reducă din cheltuieli şi să aducă tineri de viitor.

Gustavo Maia mai are contract cu Sao Paolo până în 2022 şi i-a atras atenţia Barcelonei la o competiţie de juniori, Sao Paolo Junior Cup, şi a debutat la echipa mare a brazilienilor într-un meci Botafogo - Sao Paolo din campionatul Paulista.

Afla mai multe despre: gustavo maiabarcelonatransfersao paolo 

viewscnt
Articole similare