Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Barcelona bătuse palma pentru atacantul dorit, dar Quique Setien a intervenit şi a schimbat totul în ultimul moment. Un fost adversar al României merge pe Camp Nou

ULTIMA ORĂ | Barcelona bătuse palma pentru atacantul dorit, dar Quique Setien a intervenit şi a schimbat totul în ultimul moment. Un fost adversar al României merge pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Martin Braithwaite (28 de ani), atacantul lui Leganes, e alesul Barcelonei pentru transferul de urgenţă pe care catalanii îl vor face pentru a-i înlocui pe accidentaţii Luis Suarez (32 de ani) şi Ousmane Dembele (22 de ani). Quique Setien (63 de ani) le-a cerut şefilor să-l aducă pe vârful danez, deşi oamenii din conducere aveau deja un acord pentru un alt vârf de atac din la Liga.

Şefii Barcelonei au finalziat operaţiunea semnării unui nou atacant cu două nume în capul listei. Angel Rodriguez (32 de ani), de la Getafe, şi Martin Braithwaite (28 de ani), de la Leganesm, scrie Sport. Se pare că Setien, antrenorul catalanilor, l-a ales pe vârful danez, deşi Braithwaite n-are cifre care să iasă în evidenţă.

E doar o chestie de ore până când se va finaliza transferul lui Braithwaite, mai notează sursa citată. Catalanii vor să-l prezinte azi pe atacantul ales. Barcelona va plăti clauza de rezilier a contractului lui Martin Braithwaite cu Leganes, de 20 de milioane de euro, după ce oficialii clubului de la periferia Madridului au refuzat orice fel de negociere.

Martin Braithwaite, atacant care joacă pentru naţionala Danemarcei, a jucat contra României în preliminariile pentru Mondialul din 2018.

Bătuseră deja palma cu Angel Rodriguez

Barcelona şi Getafe au negociat, sâmbătă, la meciul direct încheiat cu victoria catalanilor (2-1) pentru transferul lui Angel Rodriguez. Totuşi, Quique Setien a intervenit şi l-a cerut pe Braithwaite, atacantul versatil de care are nevoie. Transferul lui Angel urma să o coste pe Barcelona şase milioane de euro, atât cât are de plătit şi Getafe pentru Marc Cucurella (21 de ani), fotbalistul împrumutat de pe Camp Nou. Mai mult, Angel semnase deja un contract pe trei ani şi jumătate cu FC Barcelona.

Afla mai multe despre: martin braithwaitefc barcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare