Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Barcelona, dublă lovitură! Urmează anunţul oficial

ULTIMA ORĂ | Barcelona, dublă lovitură! Urmează anunţul oficial

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a reuşit două mutări importante pentru viitorul clubului, greu încercat în ultima perioadă din punct de vedere financiar din cauza managementului dezastruos al fostului preşedinte, Josep Maria Bartomeu. Urmează anunţul oficial pentru catalani.

Conducerea Barcelonei a reuşit să-i convingă pe doi dintre cei mai importanţi fotbalişti din lot, doi dintrei cei mai tineri, să-şi pună semnătura pe noi contracte cu clubul de pe Camp Nou, care şi-a asigurat viitorul a doua talente.

Barcelona, dublă lovitură: Balde şi Lamine Yamal îşi prelungesc contractele!

Crescuţi în La Masia, celebra academie a Barcelonei, Alejandro Balde (19 ani) şi Lamine Yamal (16 ani), "perlele" echipei, au semnat noi contracte cu echipa de pe Camp Nou. Fabrizio Romano a anunţat, sâmbătă, că Balde a semnat o prelungire pe cinci sezoane, până în 2028, iar Yamal doar până în 2026, pe 3 ani.

În cazul lui Lamine Yamal, acesta fiind minor, e cel mai lung contract pe care-l putea semna până la vârsta majoratului. Probabil şefii Barcelonei îi vor oferi o altă înţelegere, mai lungă, după ce acesta va împlini vârsta majoratului.

Barcelona urmează să anunţe oficial mutările în scurt timp, mai precizează Fabrizio Romano.

Alejandro Balde a fost om de bază în echipa cu care Barcelona a câştigat titlul în sezonul trecut de LaLiga, în timp ce Lamine Yamal a debutat sezonul trecut, pe final, şi în acest sezon a prins mai multe minute după plecarea lui Ousmane Dembele la PSG.

Afla mai multe despre: barcelonacontractelamine yamalalejandro baldelaliga 

viewscnt
Articole similare