Experiențe împreună.
You are here:

ULTIMA ORĂ | Barcelona, în mijlocul scandalului! Fostul preşedinte, Josep Maria Bartomeu, a fost reţinut de poliţie. Prima reacţie oficială

ULTIMA ORĂ | Barcelona, în mijlocul scandalului! Fostul preşedinte, Josep Maria Bartomeu, a fost reţinut de poliţie. Prima reacţie oficială
Comentarii

Josep Maria Bartomeu, fostul preşedinte al FC Barcelona, a fost reţinut. Poliţia desfăşoară, luni, o operaţiune la sediul FC Barcelona, ​​cu şase zile înainte de alegerile pentru preşedinţia clubului, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei regionale catalane, o operaţiune care îl vizează pe fostul preşedinte demisionar Josep Maria Bartomeu.

"În prezent desfăşurăm o operaţiune cu agenţi ai departamentului de infracţiuni economice", a declarat purtătorul de cuvânt pentru AFP, fără a oferi mai multe detalii, în timp ce surse poliţieneşti au indicat că este vorba despre percheziţii.

Potrivit marca.com, Bartomeu a fost reţinut, luni dimineaţă, la fel ca Oscar Grau fost director executiv, şi Roman Gomez Ponti, fost şef al departamentului juridic al clubului.

Anul trecut, s-a susţinut că gruparea a plătit o companie de social media pentru a critica online persoanele cheie ale clubului, într-un scandal supranumit "Barcagate".

Lionel Messi, Pep Guardiola, Xavi şi Gerard Pique ar fi fost printre cei vizaţi de I3 Ventures, într-o campanie de trei ani.

Aceasta a inclus atacuri împotriva reticenţei lui Messi de a semna un nou contract cu Barca, în timp ce Pique a fost vizat în urma proiectului său de revigorare a Cupei Davis.

Preşedintele de atunci al Barcelonei, Bartomeu, a negat acuzaţiile, în februarie anul trecut.

Dar opt membri ai clubului au adresat o plângere oficială poliţiei, determinând o anchetă care este în curs de desfăşurare de câteva luni.

viewscnt
Articole similare
Gimnasta Larisa Iordache, probleme de sanatate dupa calificarea la Jocurile Olimpice. "Am...