Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORA | Barcelona lovită din plin după dezastrul cu AS Roma de pe Olimpico! ”E posibil să fie ultima mea prezenţă în Champions League”

ULTIMA ORA | Barcelona lovită din plin după dezastrul cu AS Roma de pe Olimpico! ”E posibil să fie ultima mea prezenţă în Champions League”

FC Barcelona

Comentarii

Andres Iniesta nu şi-a putut ascunde indignarea, după eliminarea Barcelonei din Champions League. Jucătorul de 33 de ani a declarat la finalul partidei de pe Olimpico că această înfrângere este cu adevărat dureroasă pentru că e posibil să fie ultima sa participare în Champions League în tricoul Barcelonei.

”(Acesta a fost ultimul meu meci în Champions League) este posibil şi din acest motiv doare cu atât mai mult”, a spus Iniesta la finalul partidei.

Emblematicul jucător al Barcelonei pune înfrângerea pe seama lipse de adaptare a echipei la cursul jocului. ”Este o eliminare foarte dureroasă pentru că nimeni nu se aştepta la asta. Când faci lucrurile greşit, faci o mulţime de greşeli şi nu eşti capabil să te adapteze la joc, se întâmplă astfel de lucruri. E foarte dezamăgitor pentru că una peste alta am făcut un sezon foarte bun până acum”, a mai spus căpitanul catalanilor.

San Andres a vorbit şi despre jocul bun pe care l-au făcut cei de la AS Roma.

”Aveau foarte limpede în minte pe unde să ne atace. E foarte dureroasă această eliminare pentru că noi am avut o mulţime de oportunităţi, dar le-am ratat”, a încheiat Iniesta.

Barcelona îşi îndreaptă acum atenţia spre LaLiga, acolo unde va întâlni Valencia în acest weekend. Partida va putea fi urmărită LIVE la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: uclbarcelonaromaandres iniesta,  

viewscnt
Articole similare