Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Bayern îi întinde oferta! Decarul pe care bavarezii vor să-l semneze

ULTIMA ORĂ | Bayern îi întinde oferta! Decarul pe care bavarezii vor să-l semneze

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen nu vrea să-l piardă pe Leroy Sane (27 de ani), care la anul va intra în ultimul an de contract pe Allianz Arena, şi plănuieşte să discute cu fotbalistul neamţ eventuala prelungire a înţelegerii care îl ţine "legat" de Bavaria.

Unul dintrei cei mai importanţi fotbalişti ai momentului la Bayern, Leroy Sane - decarul echipei - se află într-o formă care i-a determinat pe şefii clubului să nu piardă timpul în ceea ce priveşte prelungirea contractului. Presa din Germania a aflat exact care sunt planurile conducerii.

Bayern Munchen vrea să-i prelungească înţelegerea lui Leroy Sane

BILD anunţă că Bayern Munchen intenţionează să înceapă negocierile pentru prelungirea contractului lui Leroy Sane după această pauză pentru meciurile echipelor naţionale. Sosit de la Manchester City în 2020, Sane a reuşit să se impună ca unul dintrei cei mai buni fotbalişti din echipă la Bayern.

Leroy Sane a marcat de nouă ori şi a livrat şapte pase de gol în 18 meciuri (1440 de minute) din toate competiţiile sezonului la Bayern Munchen.

  • 75 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Leroy Sane în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: bayern munchenleroy sanecontract 

viewscnt
Articole similare