Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Becali a semnat sentinţa pentru doi jucători de la FCSB: "Ei pleacă!". Cine sunt jucătorii de care FCSB se desparte în vară

ULTIMA ORĂ | Becali a semnat sentinţa pentru doi jucători de la FCSB: "Ei pleacă!". Cine sunt jucătorii de care FCSB se desparte în vară

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani), patronul FCSB, a anunţat care sunt singurii doi fotbalişti care vor pleca de la formaţia roş-albastră în vară.

Primele plecări de la FCSB, în vară! Gigi Becali a anunţat: "Ei pleacă. Atât! Nu se discută altceva"

Omul de afaceri din Pipera, Gigi Becali, a anunţat că Aristidis Soiledis (30 de ani) şi Alexandru Stan (32 de ani) sunt singurii jucători care o vor părăsi pe FCSB în vara lui 2021. Patronul roş-albaştrilor a spus că nu se pune problema de alte despăţiri în perioada următoare şi a anunţat că marele obiectiv al FCSB e campionatul în acest sezon.

"Soiledis şi Stan pleacă. Atât. În rest, nu am nicio treabă. Ce treabă am eu cu Panţiru? Sper să îşi revină. Nu mă gândesc acum la plecare de jucători. Singurul lucru este campionatul şi atât. Nu se discută nimic altceva. Nici sosiri, nici veniri", a declarat Becali, pentru Antena Sport.

În timp ce Stan va trebui să-şi găsească alt angajament, Soiledis e aproape să semneze un contract în Emiratele Arabe Unite, iar reţeta financiară e una foarte bună, grecul urmând să încaseze un salariu de 350.000 de euro anual.

Afla mai multe despre: gigi becaliplecarifcsbsoiledisstan 

viewscnt
Articole similare