Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Bogdan Vintilă OUT de la FCSB! Gigi Becali a confirmat: ”Asta i-am spus!” Antrenorul va sta totuşi pe bancă la meciul cu Dinamo

ULTIMA ORĂ Bogdan Vintilă OUT de la FCSB! Gigi Becali a confirmat: ”Asta i-am spus!” Antrenorul va sta totuşi pe bancă la meciul cu Dinamo

FCSB

Comentarii

Deşi a anunţat că îl va păstra ”pe viaţă” la FCSB, George Becali a anunţat că e gata să renunţe acum la antrenorul său principal.

Gigi Becali pare că şi-a schimbat din nou poziţia. De la: "Vintila sta la FCSB pana la moarte! Nu mi-e teama ca pierdem locul 2. Ori ca e 2, ori ca e 3, nu ma intereseaza”, Becali a trecut la: ”Va prelua echipa a doua sau va fi secund!”

Marţi, Gigi Becali a anunţat că lucrurile se vor schimba la FCSB şi a pus tunurile pe antrenorul său: 

”I-am spus lui Vintilă că voi face schimbari la staff, asta să fie clar pentru el. Ii voi propune să rămână antrenor secund sau să imi preia echipa a doua. Nu il voi lăsa pe drumuri. Nu imi place cum jucăm, iar eu nu vin la meciuri să văd ţurca şi să facă fiecare ce vrea pe teren. Le spun şi la băieţi să se trezească că pe mine nu vreau să mă bată Rotaru în campionat. Cu Dinamo este altă treabă că ar fi ultima să mă elimine de la 3-0”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Din informaţiile Telekom Sport, Bogdan Argeş Vintilă va sta totuşi pe banca FCSB-ului la partida de miercuri, din returul semifinalelor Cupei României, contra lui Dinamo.

De la reluarea Ligii 1, FCSB a pierdut cu CFR (0-1) şi Astra (2-3), şi a făcut două egaluri, cu Gaz Metan (2-2) şi FC Botoşani (1-1). Problema cea mai mare e că jucătorii nu arată mai nimic pe teren şi dau senzaţia că nu pot duce un meci întreg, lucru datorat şi pauzei mari pe care au avut-o.

În acest moment, FCSB e pe locul patru în Liga 1, cu 28 de puncte, departe de liderul U Craiova şi fără şanse la titlu. Oltenii au cu zece puncte mai mult decât echipa lui Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalibogdan vintilă 

viewscnt
Articole similare