Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Boloni e la un pas de despărţirea de Antwerp, dar e dorit de o fostă campioană a Belgiei

ULTIMA ORĂ | Boloni e la un pas de despărţirea de Antwerp, dar e dorit de o fostă campioană a Belgiei
Comentarii

Deşi a calificat echipa Antwerp în Europa League, Ladislau Boloni e la un pas de despărţirea de formaţia pe care a transformat-o într-o adevărată forţă în Jupiler League.

Votebal24.be scrie că Boloni are şanse mici să mai continuie la Antwerp din sezonul viitor. Cu toate că fanii şi-au exprimat deja dorinţa de a-l vedea pe român în continuare pe banca tehnică a echipei lor favorite, românul ar putea fi îndepărtat de la cârma grupării pe care a dus-o în Europa.

Românul are o relaţie bună cu preşedintele clubului, dar şi-a însuşit criticile din ultima vreme. Pare decis însă să schimbe aerul, în ciuda faptului că Luciano D'Onofrio îl doreşte în continuare în club. Belgienii au aflat şi numele posibilului înlocuitor al lui Boloni. Este vorba despre Ivan Leko, fost tehnician la Club Brugge. Acesta se loveşte de câteva avantaje (locuieşte în Anvers, are experienţă şi cunoaşte bine campionatul belgian), dar şi de un mare dezavantaj (nu vorbeşte bine limba).

Boloni e dorit pe banca tehnică a fostei campioane din sezonul 2014-2015

Aceeaşi sursă scrie că antrenorul român nu va rămâne pentru mult timp fără angajament. Este dorit în Golf, dar şi în Belgia, acolo unde a lăsat o impresie extraordinară şi în anii trecuţi, dar şi în ultimele două sezoane.

Gent, locul 6 în stagiunea trecută, este formaţia interesată de serviciile lui Boloni: ”KAA Gent a primit deja o veste bună. Boloni ar putea să nu mai continuie la Antwerp. El ar fi prima opţiune a clubului pentru înlocuirea lui Jess Thorup” scrie Voetbal24.

La Gent a mai antrenat în sezonul 2013-2014 şi Mircea Rednic, actualul tehnician de la Dinamo. De Buffalo's nu l-au contactat încă pe Boloni, dar imediat ce se va elibera de Antwerp, directorul sportiv Michel Louwagie deschide primele discuţii cu antrenorul român.

Afla mai multe despre: laszlo boloniantwerp 

viewscnt
Articole similare