Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Când vor putea veni primii spectatori pe stadioanele de fotbal din România: "FRF a venit cu o propunere interesată"

ULTIMA ORĂ | Când vor putea veni primii spectatori pe stadioanele de fotbal din România: "FRF a venit cu o propunere interesată"

Superliga

Comentarii

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a susţinut că accesul spectatorilor pe stadioanele din fotbal din Liga 1 ar putea fi permis începând din iulie.

Varianta propusă de FRF: meciuri cu spectatori din iulie

În momentul reluării Ligii 1, pe 12 iunie, spectatorii nu vor avea acces pe stadion, dar acest aspect ar urma să se schimbe. Justin Ştefan a anunţat că lucrează cu LPF la un plan prin care oamenilor prezenţi pe stadion să le fie asigurată starea de sănătate. 

"S-a discutat aspectul legat de spectatori. A rămas ca în următoarele două săptămâni să evaluăm situaţia şi, în funcţie de ce se va întâmpla, e posibil ca în luna iulie să existe şi această posibilitate. FRF a venit cu o propunere interesată. 10% din capacitatea stadionului să fie cu spectatorii, care pot avea acces la meciuri. 

Există doctori care sunt acolo, epidemiologi, care vor avea un punct de vedere. Dacă te raportezi la Arena Naţională, ai totuşi 5000 de fani, e un număr rezonabil, ba chiar trebuie să vedem dacă există posibilitate din partea cluburilor de a controla accesul tutror acestor fani. Vedem ce se întâmplă şi cu numărul de cazuri", a declarat Justin Ştefan. 

Tot marţi, ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a afirmat că revenirea spectatorilor pe stadioane e posibilă. 

Echipele din fotbalul românesc s-au reunit pe 15 mai, iar în ultima săptămână au disputat mai multe partide de pregătire, înainte de reluarea Ligii 1, pe 12 iunie. 

Afla mai multe despre: justin stefanfrfliga 1spectatori liga 1 

viewscnt
Articole similare