Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Cât lipseşte Ianis Hagi după accidentarea suferită în meciul cu Sepsi. Viitorul acuză: "A fost premeditat!"

ULTIMA ORĂ | Cât lipseşte Ianis Hagi după accidentarea suferită în meciul cu Sepsi. Viitorul acuză: "A fost premeditat!"

Fotbal

Comentarii

Atacantul Ianis Hagi va lipsi cel puţin un meci din cauza accidentării suferite, vineri seară, în partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, a anunţat, sâmbătă, clubul Viitorul, care susţine că intrarea lui Ousmane Viera a fost una premeditată.

"Referitor la evenimentul petrecut pe terenul de fotbal la meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe şi FC Viitorul, din etapa a 25-a din Liga 1, dorim să facem următoarele precizări:
- Este criminal gestul unui jucător cu experienţă precum Ousmane Viera care, cu vădită intenţie, a încercat să-i rupă piciorul unui tânăr fotbalist.

- Constatăm că jucătorul Ousmane Viera nu numai că nu şi-a recunoscut agresiunea, dar prin declaraţiile sale de la finalul partidei credem că a intrat pe teren cu acest gând de a-l accidenta grav pe cel mai valoros jucător al nostru.


- O astfel de agresiune fizică, blamată public imediat de toată lumea fotbalului, nu a fost văzută şi sancţionată de cei patru arbitri care au oficiat partida!
- Nu numai că Viera nu a fost sancţionat cu cartonaş roşu, dar din acel moment evoluţia tânărului nostru atacant a fost marcată de agresiunea fizică suferită şi în plus întreaga noastră echipă a avut o altă evoluţie.
- Decizia arbitrului a schimbat echilibrul partidei, pentru că formaţia gazdă a început să îşi creeze ocazii doar după acel moment al jocului.
- În urma faultului grosolan, jucătorul Ianis Hagi încă se resimte, are dureri şi nu poate evolua cel puţin pentru următorul nostru meci din Cupa României", se precizează în comunicat.

În minutul 49 al meciului de la Sfântu Gheorghe, pe un atac al Viitorului, Ianis Hagi a fost lovit dur Viera. Fundaşul lui Sepsi a intrat cu talpa direct pe genunchiul drept al decarului Viitorului, iar imaginile sunt extrem de dureroase. 

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare