Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimă oră! Cavani este accidentat şi nu va evolua în meciul cu Young Boys din Liga Campionilor

Ultimă oră! Cavani este accidentat şi nu va evolua în meciul cu Young Boys din Liga Campionilor

Manchester United

Comentarii

Atacantul echipei Manchester United, Edinson Cavani, este accidentat şi nu va evolua în meciul cu Young Boys Berna, din prima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

Cavani este accidentat şi nu va evolua în meciul cu Young Boys din Liga Campionilor

Cavani s-a accidentat la antrenamentul de dinaintea meciului cu Newcastle şi va lipsi "o săptămână sau două", conform antrenorului Ole Gunnar Solskjaer. În schimb, Cristiano Ronaldo va fi în lotul pentru meciul cu Young Boys de marţi, din grupa F.

Revenirea la Manchester United l-a copleşit pe Cristiano Ronaldo! Reacţie surprinzătoare după meci

”Am fost foarte agitat, nu s-a văzut, dar aşa am fost”, a declarat Cristiano Ronaldo, după ce a revenit cu goluri la Manchester United, el marcând de două ori în partida cu Newcastle, scor 4-1.

"Eram foarte neliniştit, poate nu am arătat. Mi-am spus aseară că vreau să arăt că încă mai pot ajuta echipa. Când am început jocul, eram foarte agitat când mi-au cântat numele, dar fanii aceştia sunt uimitori", a declarat Ronaldo.

Înconjurat de o generaţie tânără, Ronaldo (36 de ani) a reuşit să combine de câteva ori cu Sancho, Greenwood şi alţii şi a realizat că sunt jucători cu un potenţial mare în echipa sa. "Avem o echipă fantastică, o echipă tânără şi un antrenor fantastic. Dar trebuie să câştigăm încredere. Echipa trebuie să fie matură pentru a câştiga Premier League şi Liga Campionilor. Cred că suntem pe drumul cel bun, trebuie să câştigăm meciuri, să construim încredere, să întărim echipa şi sunt aici pentru a ajuta echipa", a declarat Ronaldo.

Portughezul Cristiano Ronaldo a înscris două goluri, sâmbătă, pentru Manchester United, în meciul de pe teren propriu cu echipa Newcastle United, contând pentru etapa a patra a campionatului Angliei.

Ronaldo a revenit în această lună la Manchester United, echipă pentru care a mai jucat în perioada 2003-2009.

Manchester United s-a impus cu scorul de 4-1 în meciul de acasă cu Newcastle. Ronaldo a marcat în minutele 45+2 şi 62. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost înscrise de Fernandes ’80 şi Lingard ‘90+2, iar pentru oaspeţi a marcat Manquillo ’56.

Afla mai multe despre: united-ucl-cavani 

viewscnt
Articole similare