Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Caz pozitiv de Coronavirus la FC Barcelona cu câteva ore înainte de meciul cu Ferenvaros din Liga Campionilor! Anunţ oficial

ULTIMA ORĂ | Caz pozitiv de Coronavirus la FC Barcelona cu câteva ore înainte de meciul cu Ferenvaros din Liga Campionilor! Anunţ oficial

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a anunţat, mierucir, că Sergi Roberto (28 de ani), a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Fotbalistul se află deja în izolare.

Primul caz de COVID-19 confirmat oficial de catalani. Sergi Roberto, fotbalistul primei echipe de pe Camp Nou, a fost depistat pozitiv cu Coronavirus. Oficialii clubului blaugrana au anunţat oficial, cu câteva ore înainte de meciul cu Ferencvaros, din Liga Campionilor!

Sergi Roberto nu face parte din lot pentru că e accidentat, după ce a suferit o ruptură musculară în meciul cu Atletico Madrid (0-1), pe 21 noiembrie.

"Sergi Roberto, testat pozitiv cu COVID-19. Fotbalistul se află într-o stare bună şi e izolat la domiciliu. După testele PCR efectuate marţi, rezulatul jucătorului Sergi Roberto a ieşit pozitiv. Jucătorul se află într-o stare bună de sănătate, nu are simptome şi s-a izolat la domiciliu. Clubul a informat autorităţile relevante, sportive şi sanitare, şi toţi cei care au avut contact cu Sergi Roberto vor fi monitorizaţi", se arată într-un comunicat al Barcelonei.

Afla mai multe despre: sergi robertocovid-19pozitivfc barcelona 

viewscnt
Articole similare