Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimă oră ! Ce i-a dezvăluit Messi preşedintelui lui PSG înainte de a semna cu echipa! ”Leo mi-a spus că a venit aici să joace cu Mbbape!”

Ultimă oră ! Ce i-a dezvăluit Messi preşedintelui lui PSG înainte de a semna cu echipa! ”Leo mi-a spus că a venit aici să joace cu Mbbape!”

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi (34 de ani) a susţinut astăzi prima conferinţă de presă în calitate de fotbalist al lui PSG.

Messi a semnat cu PSG şi va încasa un salariu anual de 35 de milioane de euro. Contractul argentinianului se întinde pe două sezoane, cu opţiune de prelungire. După conferinţa lui Messi, Nasser Al-Khelaïfi, preşedintele lui PSG, a acordat un interviu pentru pentru RMC Sport în care a vorbit despre mai multe subiecte. 

Întrebarea care stă pe buzele fanilor de la Paris este dacă va mai rămâne Mbappe la club. Preşedintele echipei susţine că startul francez va sta pe Parc des Princes, deoarece Messi şi-a dorit să vină la Paris pentru a juca împreună cu el. 

”Leo mi-a spus că a venit aici să joace cu Kylian!”

”Nu vreau să vorbesc despre discuţiile cu Kylian. Rămâne între noi şi familia lui. Nu vreau să repet aceleaşi lucruri de fiecare dată, dar este foarte clar! Kylian îşi doreşte o echipă puternică, iar astăzi avem o echipă puternică. Nu cred că are vreun motiv să plece, pentru că Leo mi-a spus că a venit aici să joace cu Kylian. Acesta este unul dintre obiectivele sale. Kylian are una dintre cele mai bune echipe din lume astăzi. Nu cred că ar pleca. Nimeni nu ar înţelege asta”, a spus preşedintele lui PSG, pentru RMC Sport. 

Messi va îmbrăca tricoul lui PSG în următorii doi ani, până în 2023, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Va avea un salariu de 35 de milioane de euro pe sezon şi va încasa un bonus la semnătură, de 25 de milioane de euro.

La PSG, Messi va fi din nou coleg cu Neymar, cu care a împărţit vestiarul şi la Barcelona. Ramos, Navas, Di Maria sau Paredes sunt alţi jucători pe care Messi îi cunoaşte, din lotul Parisului.

Afla mai multe despre: messi-psg-mbappe 

viewscnt
Articole similare