Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Cele două cluburi din Liga 1 care-l vor pe Marius Şumudică! "Mă sună în continuu". A ales şi a anunţat decizia

ULTIMA ORĂ | Cele două cluburi din Liga 1 care-l vor pe Marius Şumudică! "Mă sună în continuu". A ales şi a anunţat decizia
Comentarii

Marius Şumudică a rămas liber de contract după plecarea de la Rizespor şi a fost căutat de persoane din partea cluburilor Poli Iaşi şi Dinamo Bucureşti, pentru a deveni antrenor. Tehnicianul a recunoscut şi a oferit răspunsul final.

România a rămas fără antrenori în Turcia. Dan Petrescu a fost primul care a plecat de la Kayserispor, iar Marius Şumudică s-a despărţit pe cale amiabilă de Rizespor, după ce echipa a ajuns într-o situaţie dificilă. Şumudică nu duce lipsă de oferte şi a fost tatonat de persoane din fotbalul românesc. 

Marius Şumudică, dorit de Poli Iaşi

Poli Iaşi a luat legătura cu Marius Şumudică prin vicepreşedintele Comitetului Director, Adrian Ambrosie, dar antrenorul a refuzat: „Cum mi-am deschis telefonul românesc, pe care l-am ţinut mai mult închis, am primit nişte mesaje de m-am şi speriat, de la un domn Ambrosie, nici nu ştiu cine e, de pe la Iaşi. I-am mulţumit pentru mesaj, dar nu se pune problema", a declarat Marius Şumudică la ProSport LIVE, după plecarea lui Andrei Cristea din funcţia de antrenor. 

Marius Şumudică, atras şi la Dinamo! "Nu pot să fac acest lucru"

Şi Dinamo a luat legătura cu Marius Şumudică prin Tararache şi Elias Bucurică, lideri ai suporterilor dinamovişti. Antrenorul român a refuzat şi de această dată: "Cea mai nouă şi cea mai tare este DDB-ul ăsta de la Dinamo! Sunt doi băieţi acolo, Tararache şi Elias. Mă sună de o săptămână în continuu că îşi doresc foarte mult să antrenez Dinamo: «Hai să luăm Cupa!». Pe cuvântul meu! Am mesajele pe telefon! Sunt doi băieţi extraordinari, care vor binele acestui club. Eu îi felicit!

Bă, să faci rost de atâţia bani, este un exemplu pentru toţi! Bravo lor! M-au contactat, mi-au spus că îşi doresc să antrenez Dinamo, că sunt exact ceea ce le trebuie. Nu pot să fac acest lucru. Nu sunt duşmanos, iubesc un club (n.r. - Rapid), ştie toată lumea, dar treaba e treabă. Eu îi respect, le doresc baftă. Sunt canalizat pe altceva. Nu vreau să mă întorc deocamdată în România. În vară, vreau să plec iar în străinătate”, a mai spus Marius Şumudică pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudicadinamomarius sumudica poli iasipoli iasidinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare