Experiențe împreună.
You are here:

ULTIMA ORĂ | CFR Cluj a bătut palma cu atacantul cu goluri în Champions League! Lovitura anunţată oficial de campioană: "Da, a semnat"

ULTIMA ORĂ | CFR Cluj a bătut palma cu atacantul cu goluri în Champions League! Lovitura anunţată oficial de campioană: "Da, a semnat"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a reuşit să obţină semnătura unui fotbalist important din lot, iar în aceste condiţii una dintre dorinţele lui Dan Petrescu a fost îndeplinită. Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a anunţat una dintre ultimele decizii luate în cadrul clubului din Gruia.

În această vară, campioana României s-a confruntat cu mai multe probleme de lot, în urma decalării sezonului, din cauza pandemiei de coronavirus. Contractele a mai multor jucători importanţi din lot au expirat pe 30 iunie, iar George Ţucudean a fost singurul care nu a mai continuat cu actuala campioană a Ligii 1. 

În schimb, antrenorul Dan Petrescu şi conducerea au reuşit să-l convingă pe Lacina Traore să-şi prelungească înţelegerea până la finalul acestui sezon. 

Lacina Traore a semnat noul contract cu CFR Cluj. Anunţul făcut de campioana României

După reluarea sezonului din Liga 1, Dan Petrescu a avut câteva cerinţe. "Bursucul" a cerut ca întreg lotul să rămână intact până la finalul acestui sezon decalat, pentru a se lupta cu şanse reale la titlul Ligii 1. Doar George Ţucudean nu a mai continuat în Gruia, în timp ce Giedrius Arlauskis a acceptat să semneze până la finalul sezonului. Totuşi, portarul titular se va despărţi după ultimul meci al lui CFR Cluj şi va pleca în zona Golfului, informaţie anunţată în exclusivitate de Telekom Sport.

O altă veste bună pentru Dan Petrescu a venit în ultima perioadă. Conducerea şi Lacina Traore au căzut de acord pentru prelungirea contractului până la finalul acestui sezon. 

Anunţul a fost făcut de Marius Bilaşco: "Da, a semnat (n.r. - Lacina Traore). Singurul e Ţucudean, care nu a semnat", a dezvăluit oficialul lui CFR Cluj pentru Telekom Sport. 

Explicaţia evoluţiilor sub aştepări ale lui Lacina Traore la CFR Cluj

Atacantul ivorian al lui CFR Cluj nu a impresionat la revenirea la CFR Cluj, deşi Dan Petrescu s-a arătat încrezător: "Traore a avut şi nişte probleme medicale, nişte leziuni şi în momentul bun au apărut accidentările. Cred că a fost un ghionion în această perioadă a lui. Atacantul trebuie să joace, trebuie să aibă continuitate şi va veni şi golul. Trebuie să ai şi şansă, să marchezi, ca să-ţi intri în ritm. Dar sunt convins că va veni şi golul", a mai spus Marius Bilaşco pentru Telekom Sport. 

În 2011, CFR Cluj l-a vândut pe Lacina Traore cu 6 milioane de euro la Kuban Krasnodar, iar în august 2019 l-a adus liber de contract înapoi în Gruia. 

  • 82 de meciuri şi 21 de goluri sunt cifrele lui Lacina Traore în tricoul lui CFR Cluj. 
  • 6 meciuri şi 2 goluri sunt cifrele ivorianului cu CFR Cluj în Champions League, în sezonul 2010-2011. De asemenea, atacantul a reuşit, de-a lungul timpului 49 de prezenţe în competiţiile europene şi 12 goluri.  

Astra - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE duminică de la ora 20:00

viewscnt
Articole similare
Momente cumplite la Roma. Simona s-a accidentat groaznic si a iesit plangand de pe teren. Romanca...