Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | CFR Cluj a "ochit" un jucător cu echipe importante în CV. A jucat la AS Roma, Bologna sau Verona şi e dorit în Gruia

ULTIMA ORĂ | CFR Cluj a "ochit" un jucător cu echipe importante în CV. A jucat la AS Roma, Bologna sau Verona şi e dorit în Gruia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj lucrează la transferuri care să întărească echipa campioană în pauza de iarnă. Edi Iordănescu (42 de ani) a ales primul jucător pe care îl vrea în Gruia în noul său mandat.

CFR Cluj, interesată de transferul lui Deian Boldor!

Deian Boldor (25 de ani), fost jucător la naţionala U21 a României, ajuns în Serie C, la Potenza Calcio, este dat ca viitorul transfer al celor de la CFR Cluj. Site-ul playsport.ro scrie despre mutarea pe care ar urma să o efectueze campioana României. Boldor vrea să-şi rezilieze contractul cu Potenza şi, conform sursei citate, CFR Cluj este interesată de serviciile sale.

Fundaşul central a fost crescut la LPS Banatul, a trecut pe la AS Roma, Pescara, Virtus Lanciano, Bologna, Montreal Impact, Hellas Verona, Foggia şi FK Partizani până să ajungă la Potenza.

Deina Boldor a bifat şi un meci în Serie A. În 2018, într-o înfrângere a celor de la Hellas Verona contra lui Lazio, 0-2. Atunci, românul a fost titular şi integralist.

Afla mai multe despre: deian boldortransfercfr cluj 

viewscnt
Articole similare