Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Dan Petrescu taie în carne vie! 2 fotbalişti, OUT de la CFR Cluj: vedeta adusă a dezamăgit crunt

BREAKING NEWS | Dan Petrescu taie în carne vie! 2 fotbalişti, OUT de la CFR Cluj: vedeta adusă a dezamăgit crunt

Superliga

Comentarii

CFR Cluj este aproape de despărţirea de doi fotbalişti din compartimentul defensiv. În această iarnă, Andrei Peteleu şi Mihai Butean pot pleca de la campioana României, după ce nu s-au impus în Gruia.

Update: Clubul CFR 1907 Cluj anunţă OFICIAL că a ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractelor cu jucătorii Cosmin Vâtcă şi Andrei Peteleu. 

Două posibile plecări de la CFR Cluj

Partea dreaptă a apărării lui CFR Cluj a fost ocupată, într-o mare parte din acest sezon, de Mateo Susic, care va deveni rezerva lui Alexandru Chipciu, fotbalist care a fost prezentat oficial sâmbătă. 

Astfel, cu patru fotbalişti pe acelaşi post, CFR Cluj e pe cale să se despartă de Andrei Peteleu şi Mihai Butean, conform Gsp.ro. 

Sursa citată susţine că Peteleu le-a cerut conducătorilor să-i rezilieze contractul, care expira în vară, şi ar putea ajunge la FC Voluntari şi Poli Iaşi. 

Mihai Butean ar urma să plece sub formă de împrumut la Sepsi sau Astra, după ce a refuzat să se transfere la Voluntari şi Dinamo. Butean nu s-a adaptat în Gruia, deşi a fost adus ca o mare speranţă la echipă, de la Astra. 

  • Andrei Peteleu, Mihai Butean, Alexandru Chipciu şi Mateo Susic sunt fundaşii dreapta ai echipei

CFR Cluj cedează fotbalişti şi în vară

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a explicat că lotul va fi supus unei restructurări prin care se urmăreşte scăderea mediei de vârstă. Primii care vor pleca sunt fundaşul central Vinicius şi mijlocaşul central Ovidiu Hoban: "Acum suntem forţaţi să ne gândim la un alt jucător pe poziţia lui Culio, mai tânăr, care să se încadreze în vârstă şi în experienţă. Nu poţi aduce nici prea tânăr. Mai e şi Hoban, are deja o vârstă, i se termină contractul în vară, e greu să mai prelungeşti cu el, deja face trei ani la CFR Cluj. E un ciclu care... 

Vinicius termină contractul în vară. Sunt trei, patru jucători ale căror contracte se termină în vară. Cred că până la finalul lunii aflăm veşti despre suspendarea la transferuri", a declarat Bilaşco pentru Telekom Sport. 

Dan Petrescu s-a bazat pe Hoban şi Vinicius, în acest sezon, mai mult în meciurile din Liga 1, întrucât în grupele Europa League a jucat cu primele linii. De altfel, Vinicius a declarat public că a fost nemulţumit de decizia "Bursucului" prin care l-a lăsat în afara lotului pentru grupele Europa League, după ce jucase în preliminariile Champions League şi Europa League. 

Afla mai multe despre: cfr clujplecari cfr clujandrei peteleumihai buteandan petrescu 

viewscnt
Articole similare