Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimă oră! CFR Cluj şi-a prezentat noul echipament pentru sezonul 2021-2022, care va fi utilizat în Liga 1 şi Conference League

Ultimă oră! CFR Cluj şi-a prezentat noul echipament pentru sezonul 2021-2022, care va fi utilizat în Liga 1 şi Conference League

CFR Cluj

Comentarii

Marţi, CFR şi-a prezentat noul echipament pe care îl va folosi în sezonul 2021-2022.

Totul a fost dezvăluit prin intermediul paginii oficiale de Facebook a ardelenilor. Potrivit echipei antrenate de către Dan Petrescu, echipamentul va fi folosit atât în Liga 1, cât şi în Conference League, noua competiţie unde CFR a fost calificată de Marius Şumudică în grupe. 

”Începem grupele UEFA Europa Conference League în noul tricou VaporKnit lll! Începând cu luna octombrie, acesta va fi tricoul pe care băieţii îl vor îmbrăca şi în meciurile din Liga 1. De săptămâna viitoare tricoul va putea fi achiziţionat din FanShop-ul CFR de la Tribuna 2.

Realizat din 100% fibră de poliester reciclată, noul tricou al campioanei României duce tehnologia Nike VaporKnit la un alt nivel privind capacitatea ridicată de uscare rapidă. Firele tricoului au fost concepute cu scopul de a combate agăţarea lui şi de a-l împiedica să devină mai greu datorită umezelii”, a fost mesajul postat de CFR, pe pagina oficială de Facebook. 

 

Cum s-au descurcat adversarele CFR-ului din Conference League. Jablonec, victorie pe teren propriu

Adversarele CFR-ului din Conference League nu au avut meciuri uşoare duminică.

Formaţia Jablonec a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Karvina, într-un meci din etapa a şaptea a campionatului Cehiei, înaintea confruntării cu CFR Cluj, din Conference League.

Golul a fost marcat de Malinsky, în minutul 45+3.

Jablonec ocupă locul 11 în clasamentul campionatului Cehiei, cu 8 puncte, iar Karvina este pe 14, cu 3 puncte.

Tot duminică, Randers FC a pierdut confruntarea de pe teren propriu cu FC Copenhaga, scor 0-2, în etapa a opta a campionatului Danemarcei. Au marcat Boving ’13 şi Stage ’46.

Randers ocupă locul patru în clasament, cu 14 puncte, iar FC Copenhaga este lider, cu 20 de puncte.

CFR Cluj va întâlni Jablonec, joi, 16 septembrie, în deplasare, de la ora 22.00, şi la 9 decembrie, pe teren propriu, în grupa D a Conference League.

Cu Randers, clujenii vor juca la 30 septembrie, pe teren propriu, şi la 25 noiembrie, în deplasare.

Afla mai multe despre: cfr-liga 1-conference league 

viewscnt
Articole similare