Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Coman a recunoscut că a cerut hârtie să plece de la FCSB: "Da, vreau să joc. Nu stau pentru nimic altceva!"

ULTIMA ORĂ | Coman a recunoscut că a cerut hârtie să plece de la FCSB: "Da, vreau să joc. Nu stau pentru nimic altceva!"

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (24 de ani) a recunoscut, la flash-interviul de după FCSB - CS Mioveni 5-1, că a cerut o hârtie prin care să se permită transferul la altă echipă.

Aflat într-o situaţie grea la FCSB, Florinel Coman a reuşit să marcheze în victoria en-fanfare a "roş-albaştrilor" cu CS Mioveni, 5-1, apoi a recunoscut că şi-a dorit să plece de la echipă. Poreclit cândva "Mbappe de România", Coman a spus că, în continuare, îşi doreşte să joace cu regularitate.

ULTIMA ORĂ | Coman a recunoscut că a cerut hârtie să plece de la FCSB: "Da, vreau să joc. Nu stau pentru nimic altceva!"

FCSB a învins cu 5-1 pe CS Mioveni, pe Arena Naţională, meci în care a marcat şi Florinel Coman. La flash-interviul de după partidă, jucătorul a recunoscut că i-a cerut lui Gigi Becali hârtie ca să poată pleca de la FCSB ca să joace regulat la altă echipă.

Coman a spus clar că încă se gândeşte la plecarea de la FCSB, chiar dacă momentan nu a primit ce şi-a dorit de la Gigi Becali.

"Da, normal. Orice jucător vrea să joace. Normal, n-am jucat, e normal să cer să merg să joc. De aia. Nu stau pentru nimic altceva. De aia m-am apucat de fotbal, să joc. (n.r. - Mai ai în intenţie să pleci?) Nu ştiu, mă gândesc. A fost o convorbire. Vreau să joc, vedem ce va fi. Nu ştiu, a fost o discuţie şi atât", a spus Florinel Coman, la Orange Sport.

Florinel Coman, dorit de Rapid şi Farul

Gigi Becali a plătit echipei lui Gică Hagi 3 milioane de euro pentru transferul lui Florinel Coman. Totuşi, jucătorul s-a accidentat în 2019 şi a mai reuşit să revină într-o formă foarte bună, lucru care i-a dăunat şi a ajuns rezervă din preferatul lui Becali.

Recent, Gigi Becali a dezvăluit că Florinel Coman a cerut hârtie să plece de al FCSB, cu Rapid care-l doreşte, dar şi cu fosta echipă, Farul "Regelui" Hagi.

Florinel Coman a jucat 25 de meciuri în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care marcat de cinci ori şi a livrat trei pase de gol.

  • 3 - trei milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbhartietransferrapidgigi becali 

viewscnt
Articole similare