Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Coman, Man şi acum el! TRANSFERUL făcut de FCSB. Gigi Becali a luat o nouă "bijuterie"

ULTIMA ORĂ | Coman, Man şi acum el! TRANSFERUL făcut de FCSB. Gigi Becali a luat o nouă "bijuterie"

Superliga

Comentarii

FCSB a reuşit, la începutul sezonului, să transfere doi juniori de la Poli Iaşi: Ştefan Târnovanu şi pe Andrei Tanasă. Ultimul a mai petrecut câteva luni la echipa din Moldova, iar acum a fost anunţată, oficial, despărţirea de fosta sa echipă. În schimbul lui Tanasă, Gigi Becali a plătit 100.000 de euro.

Andrei Tanasă a ajuns la FCSB

Vicecampioana României are grijă de viitor şi întăreşte constant echipa a doua. Ultimul sosit este tânărul de doar 17 ani, Andrei Tanasă, care s-a despărţit de Poli Iaşi, club care a încasat 100.000 de euro în schimbul său. 

În octombrie, după ce Gigi Becali şi-a dat acordul pentru ca atacantul să mai rămână până în iarnă la Poli Iaşi, Tanasă a oferit şi o reacţie în privinţa transferului. 

La începutul lunii decembrie, înainte de a pleca la FCSB, Andrei Tanasă a  reuşit să impresioneze încă o dată pentru moldoveni. Fotbalistul a marcat o dublă în ultimul meci al său în Copou, în Liga Elitelor, contra Stelei. Poli Iaşi a bătut-o pe Steaua cu 3-1 în Liga Elitelor.

Andrei Tanasă, salariu de 24 de ori mai mare la FCSB

La FCSB, Andrei Tanasă a ajuns alături de fratele său, Matei. Transferul la FCSB a însemnat pentru Andrei Tanasă şi un salt uriaş în ceea ce priveşte veniturile. Atacantul de 17 de ani avea la Poli Iaşi un salariu lunar de 300 de lei, în timp ce la FCSB câştigă lunar 1.500 de euro. Adică venitul i-a crescut de aproape 24 de ori.

  • Fundaşul stânga Ionuţ Panţîru (200.000 de euro), atacantul Ionuţ Tanasă (100.000 de euro) şi portarul Andrei Târnovanu (200.000) sunt fotbaliştii transferaţi de FCSB de la Poli Iaşi, în ultima perioadă. 

Perioada de transferuri de la FCSB

Jucători veniţi la FCSB: Darius Olaru (Gaz Metan, 600.000 E), George Miron (Botoşani, gratis – vine în play-off), Andrei Tănasă (Poli Iaşi, 100.000 E), Cristian Dumitru (Academica Clinceni, întors din împrumut).

Jucători plecaţi de la FCSB: Lukasz Gikiewicz (Al-Faisaly, gratis), Thierry Moutinho (Cordoba, gratis), Ioan Hora (Gaz Metan, gratis), Juvhel Tsoumou (liber de contract), Claudiu Belu (FC Voluntari, împrumut), Bozhidar Chorbadzhiyski (TSKA Sofia, reziliat împrumutul).

Liga 1 revine la Telekom Sport! Programul etapei cu numărul 23, clasament şi toate transferurile realizate în pauza competiţională

 

Afla mai multe despre: gigi becaliandrei tanasapoli iasifcsbtransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare