Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Constantin Budescu costă 800 de mii de euro!" De ce nu a evoluat starul Astrei contra lui Sepsi

ULTIMA ORĂ | "Constantin Budescu costă 800 de mii de euro!" De ce nu a evoluat starul Astrei contra lui Sepsi

Astra Giurgiu

Comentarii

Bogdan Andone, antrenorul Astrei Giurgiu a vorbit despre posibila plecare a lui Constantin Budescu de la formaţia sa.

Astra Giurgiu a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a treia a Ligii I, în care oaspeţii au egalat la ultima fază de joc. Golurile au fost marcate de V. Gheorghe ’15, ‘48 pentru Astra şi Bouhenna ’24 şi Safranko '90+5 pentru Sepsi.

De la Astra a fost eliminat chiar autorul golurilor, Valentin Gheorghe, în minutul 86, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

După meci, Bogdan Andone a vorbit despre situaţia lui Constantin Budescu, fotbalist care nu a evoluat contra lui Sepsi: "Aici e decizia domnului Niculae, decizia clubului. Dacă într-adevăr există sau vor veni oferte pentru el, domnul Niculae va decide, în funcţie de ce crede dânsul şi din punct de vedere financiar, şi din punct de vedere sportiv. Ştiu că ar exista o clauză de reziliere, undeva la 800.000 de euro, dacă nu mă înşel" a spus Andone.

Fotbalistul giurgiuvenilor a fost curtat în ultima vreme de Dinamo, dar el pare mai aproape de un transfer în străinătate. Budescu a fost dorit în această vară şi de Marius Şumudică la Gaziantep.

Andone a explicat şi de ce nu l-a utilizat pe cel mai important jucător al echipei sale: "Nu, am şi spus că după meciul cu FCSB, când a ieşit accidentat la gambă, a avut o săptămână în care a încercat să se pregătească, a simţit din nou, apoi a făcut un tratament, a venit cu noi în cantonamentul de la Braşov, după care a doua zi a simţit din nou la alergare, s-a oprit, urmează un tratament, care, chiar vorbeam cu el zilele trecute, nu a făcut nicio zi de antrenament, a încercat iar într-o zi să alerge şi tot îl deranjează acea problemă" a încheiat Bogdan Andone.

Afla mai multe despre: constantin budescubogdan andone 

viewscnt
Articole similare