Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Continuă veştile bune pentru Lopetegui. După Marcelo, încă un jucător a devenit disponibil pentru El Clasico

ULTIMA ORĂ | Continuă veştile bune pentru Lopetegui. După Marcelo, încă un jucător a devenit disponibil pentru El Clasicogalerie foto
Comentarii

Comisia de Apel a federaţiei spaniole (RFEF) a anunţat, vineri, anularea suspendării atacantului brazilian al echipei Real Madrid, Vinicius Junior, care va fi astfel disponibil pentru derby-ul cu FC Barcelona.

Eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene în partida pe care Real Madrid Castilla a jucat-o contra Celta B, Vinicius a scăpat de suspendare, astfel că duminică poate juca în primul său El Clasico, anunţă cotidianul AS. La recurs, forul spaniol a anulat cel de-al doilea cartonaş galben primit de brazilian în meciul din liga a treia.

Transferat pentru 45 de milioane de euro de la Flamengo, Vinicius Jr a adunat doar 12 minute pentru Real Madrid, pe parcursul a două jocuri din La Liga. Atacantul de 18 ani a evoluat, în schimb, pentru echipa secundă a clubului, în liga a treia, acolo unde a fost implicat direct în cinci goluri, în tot atâtea meciuri: patru reuşite şi un assist.

Marele meci dintre FC Barcelona şi Real Madrid se joacă duminică, de la 17:15, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: viniciusreal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare