Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Cosmin Contra a anunţat că vrea să plece de la Dinamo! "Voi face o conferinţă de presă în care voi spune ce am trăit"

ULTIMA ORĂ | Cosmin Contra a anunţat că vrea să plece de la Dinamo! "Voi face o conferinţă de presă în care voi spune ce am trăit"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a vorbit, pentru prima dată, despre posibila sa plecare de pe banca echipei. Tehnicianul îşi doreşte o reziliere amiabilă a contractului şi a anunţat că nu-şi va da demisia.

Cosmin Contra vrea să plece de la Dinamo

După 10 meciuri jucate, Dinamo e pe locul 15 în Liga 1, cu şase puncte acumulate, cu un singur punct peste ultimul loc, pe care e Astra Giurgiu. Totuşi, Cosmin Contra dă vina pe condiţiile în care s-a aflat clubul de la începutul sezonului. 

Pentru prima dată, "Guriţă" a recunoscut că-şi doreşte să plece, lucru pe care-l vor şi spaniolii din conducere. Antrenorul a ameninţat că va vorba, pe larg, despre situaţia din club în cadrul unei conferinţe de presă: 

"Eu am contract şi nu îmi voi da demisia. Vreau să ajungem la o înţelegere pe cale amiabilă ca să plec! Ei îşi doresc acelaşi lucru. Trebuie să ajungem la un numitor comun cât mai repede. Până atunci sunt antrenorul echipei şi pregătesc meciul cu FC Voluntari cât mai greu.

Eu cred că, din partea ambelor parţi e această dorinţă de a ajunge la o înţelegere şi fiecare să meargă pe drumul lui. Mi s-au promis multe lucruri şi s-au făcut puţine. Sau chiar deloc. Când voi pleca, voi face o conferinţă de presă în care voi spune exact situaţia de la Dinamo şi ce am trăit. Şi lumea să aprecieze dacă am lucrat în condiţii normale sau în unele imposibile", a declarat Cosmin Contra pentru Gazeta Sporturilor

Cu Cosmin Contra pe banca tehnică, Dinamo a înregistrat, în Liga 1, o victorie, trei remize şi şase înfrângeri. 

Afla mai multe despre: cosmin contradinamocosmin contra plecare dinamo 

viewscnt
Articole similare