Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Cosmin Contra pleacă de la Dinamo! Pe cine încearcă fanii să convingă să preia echipa EXCLUSIV

ULTIMA ORĂ Cosmin Contra pleacă de la Dinamo! Pe cine încearcă fanii să convingă să preia echipa EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Contra se pregăteşte de plecarea de la Dinamo. Marţi, fostul selecţioner, va fi invitat la Telekom Sport.

 

  • Dinamo rămâne fără Cosmin Contra, care şi-a procurat deja biletele pentru plecarea din România
  • Suporterii încearcă să-l convingă pe Mircea Rednic să preia echipa din Ştefan cel Mare
  • Cornel Ţălnar ar putea conduce antrenamentul de luni

Cosmin Contra a luat decizia: pleacă din Ştefan cel Mare! Fostul selecţioner şi-a procurat deja biletele de avion pentru Spania, unde va pleca alături de preparatorul fizic, Javi Reyes.

Din informaţiile Telekom Sport, atât Cosmin Contra, cât şi Javi Reyes, vor părăsi Dinamo Bucureşti sâmbătă, după partida din Cupa României cu Viitorul Constanţa, programată de la ora 20:45, în direct, la Telekom Sport.

În principiu, antrenamentul de luni al formaţiei din Ştefan cel Mare va fi monitorizat de Cornel Ţălnar, asta în situaţia în care el se va mai ţine. Marţi, Cosmin Contra este invitat în studioul Telekom Sport, unde este gata să facă noi dezvăluiri incendiare.

Sursele Telekom Sport susţin că suporterii formaţiei din Ştefan cel Mare încearcă să-l convingă pe Mircea Rednic să preia echipa.

  • 10 meciuri a stat Cosmin Contra până acum pe banca lui Dinamo Bucureşti în al doilea său mandat în Ştefan cel Mare
  • Contra a anunţat la Telekom Sport că a refuzat mai multe oferte din zona Golfului înainte să preia Dinamo

Ioan Andone: ”Dinamo s-ar putea vinde în decembrie”

Dinamo a pierdut deja doua antrenamente pentru ca nu mai are staff medical, iar situatia este catastrofala. Echipa risca sa fie chiar depunctata daca nu-si va plati o parte din datorii. Preşedintele formaţiei FC Voluntari este un nume uriaş pentru istoria ”câinilor”. El a vorbit la Telekom Sport despre noua conducere din Ştefan cel Mare şi a mărturisit că se aşteaptă ca acţionarii spanioli să caute soluţii pentru a vinde din nou echipa:

”Au făcut un împrumut din ce ştiu eu, neoficial, au apelat la mai multe surse şi cineva m-a întrebat şi pe mine dacă să le dea sau nu bani, nu spun ce răspuns le-am dat. Nu pot să ştiu la cine îi dă nu cumva să intre în insolvenţă nu cumva să îi piardă sunt multe lucruri. Nu ai bani nici de salariile jucătorilor nu mai vorbim de datoriile care o să fie nu numai astea că mai sunt destule datorii, eu cred că aşteaptă sfârşitul în decembrie şi să vadă ce fac poate caută soluţii să vândă la alţii, dar foarte greu cineva să se înhame că datoriile au crescut” a mărturisit Ioan Andone, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin contradinamomircea rednic 

viewscnt
Articole similare