Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMĂ ORĂ | Cristi Ganea şi-a reziliat contractul cu Athletic Bilbao! Fotbalistul român va semna cu o formaţie din Europa League

ULTIMĂ ORĂ | Cristi Ganea şi-a reziliat contractul cu Athletic Bilbao! Fotbalistul român va semna cu o formaţie din Europa League

Fotbal

Comentarii

Fundaşul stânga român Cristi Ganea (28 de ani) şi-a reziliat contractul cu formaţia spaniolă Athletic Bilbao, însă nu va rămâne liber de contract prea mult timp.

Cristian Ganea a pus capăt calvarului de la Athletic Bilbao. După două sezoane în care doar a aparţinut de formaţia bască, fiind împrumutat Numancia şi Viitorul, sau trimis la echipa a doua, fotbalistul cu cinci selecţii în naţionala României a reuşit să-şi rezilieze înţelegerea şi să-şi găsească o altă echipă.

Chiar dacă s-a zvonit, zilele trecute, că va semna cu AEK Atena, Cristian Ganea va ajunge la Aris Salonic, o formaţie care s-a clasat pe locul 5 în ultima ediţie de campionat din Grecia. Profitând şi de faptul că Panathinaikos n-are dreptul de a evolua în Europa, Aris Salonic a fost repartizată direct în turul doi de calificare din Europa League. Bistriţeanul a ajuns la un acord cu Aris, iar zilele următoare îşi va pune semnătura pe noul contract.

Cristi Ganea mai avea contract cu Bilbao încă un an, însă bascii au acceptat să-l lase să plece liber de contract. În 2018, Bilbao a plătit celor de la Viitorul Constanţa în schimbul jucătorului un milion de euro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare