Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Cristiano Ronaldo a aflat verdictul medicilor după accidentarea suferită în meciul Portugaliei. Anunţul oficial

ULTIMA ORĂ | Cristiano Ronaldo a aflat verdictul medicilor după accidentarea suferită în meciul Portugaliei. Anunţul oficial
Comentarii

Clubul Juventus Torino a confirmat, marţi, prin intermediul unui comunicat, că atacantul Cristiano Ronaldo a suferit o leziune minoră la coapsă în meciul dintre naţionala Portugaliei şi Serbia.

"Cristiano Ronaldo a fost supus unor teste în Portugaliei, care au arătat o leziune minoră la muşchii flexori ai coapsei drepte. El va fi monitorizat şi supus altor teste, pentru a se stabili când va reveni pe teren", se precizează în comunicatul campioanei Italiei.

Naţionala Portugaliei a remizat, luni, scor 1-1, contra Serbiei, în preliminariile Campionatului European din 2020. Cristiano Ronaldo a fost schimbat după doar 30 de minute, după ce s-a ales cu nasul spart şi cu o accidentare la coapsa dreaptă.

La finalul meciului, Cristiano Ronaldo a dat asigurări că accidentarea sa nu este una serioasă.

"Va trebui să aşteptăm 24 sau 48 de ore, dar nu sunt îngrijorat. Îmi cunosc corpul. Sunt lucruri care se întâmplă. Voi fi în formă în una sau maxim două săptămâni", a declarat Cristiano Ronaldo după meci.

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare