Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Cristiano Ronaldo are COVID-19! Starul portughez a fost testat pozitiv cu Coronavirus şi a intrat în izolare

ULTIMA ORĂ | Cristiano Ronaldo are COVID-19! Starul portughez a fost testat pozitiv cu Coronavirus şi a intrat în izolare

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo (35 de ani) are Coronavirus! Starul portughez s-a infectat cu COVID-19 şi a părăsit cantonamentul naţionalei Portugaliei.

Coronavirusul continuă să facă victime şi în rândul fotbaliştilor. De data aceasta, Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai buni şi cunoscuţi fotbalişti din lume, s-a infectat cu COVID-19. Prezent la naţionala Portugaliei, starul lusitan a efectuat unul dintre testele de rutină, iar rezultatul a fost pozitiv.

Ronaldo a părăsit cantonamentul naţionalei Portugaliei pentru a se izola. Şeptarul lui Juventus va trebui să stea în izolare timp de 14 zile. Anunţul a fost făcut de oficialii federaţiei din Portugalia.

Ratează întâlnirea cu Messi în Juve - Barca?

Faptul că Ronaldo a fost testat pozitiv cu COVID-19 e o veste rea şi pentru Juventus. Dacă va sta 14 zile în izolare, Ronaldo va rata mai mult ca sigur meciul cu Barcelona, turul din grupele Ligii Campionilor. Juventus primeşte, pe 28 octombrie, vizita Barcelonei la Torino, într-un meci în care Cristiano Ronaldo şi Leo Messi ar fi trebuit să fie actori principali. Messi şi Ronaldo se întâlnesc pentru prima dată în faza grupelor Ligii Campionilor, dar întâlnirea celor doi ar putea fi amânată pentru partida retur din cauza COVID-19.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldocoronaviruscovid-19pozitiv 

viewscnt
Articole similare