Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ! Cum a reacţionat Joan Laporta când a fost întrebat dacă îl va demite pe Ronald Koeman | VIDEO

ULTIMA ORĂ! Cum a reacţionat Joan Laporta când a fost întrebat dacă îl va demite pe Ronald Koeman | VIDEO

FC Barcelona

Comentarii

Zilele lui Ronald Koeman la Barcelona par numărate după ce catalanii au remizat acasă cu Granada, 1-1, egalând în minutul 90.

Barcelona a încercat să facă uitată înfrângerea cu Bayern, din Liga Campionilor. Meciul cu Granada, o echipă fără victorie în primele patru etape, era ocazia perfectă.

Calculele hârtiei au fost date însă peste cap. Domingos Duarte a dat lovitura pe Camp Nou şi şi-a dus echipa în avantaj.  Catalanii s-au zbătut să egaleze, dar Araujo a avut singura ocazie în prima repriză. Uruguayanul şi-a încercat norocul şi după pauză, dar fără succes pe tabelă. Nici Depay nu a putut să egaleze. Golul de 1 la 1 a venit în ultimul minut de joc: Araujo a reuşit până la urmă să trimită mingea în poartă.

După această remiză, Barcelona a urcat pe locul 7, cu doar 8 puncte adunate în patru meciuri, iar scaunul lui Ronald Koeman tremură din ce în ce mai tare.

”Fanii să rămână alături de echipă şi să ne încurajeze” a fost mesajul lui Joan Laporta, atunci când a fost întrebat dacă îl va demite pe Ronald Koeman, în cursul zilei de marţi.

 

 

Afla mai multe despre: joan laportaronald koeman 

viewscnt
Articole similare