Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Dan Alexa s-a despărţit de Rapid! Cine va conduce echipa de pe bancă în perioada următoare. Val de plecări din Giuleşti

ULTIMA ORĂ | Dan Alexa s-a despărţit de Rapid! Cine va conduce echipa de pe bancă în perioada următoare. Val de plecări din Giuleşti

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a anunţat, oficial, că Dan Alexa nu mai e antrenorul echipei, la doar câteva luni de când a preluat banca tehnică. Vestea vine după ce giuleştenii au ratat promovarea în Liga 1.

Dan Alexa nu mai e antrenor la Rapid

La o săptămână de la ratarea obiectivului din acest sezon, promovarea în Liga 1, Rapid a anunţat despărţirea de Dan Alexa, cel care l-a înlocuit pe banca tehnică pe actualul preşedinte, Daniel Pancu. 

Duminică, rapidiştii au anunţat oficial despărţirea de "Chirurg". Pe banca tehnică va sta în perioada următoare Ştefan Grigorie. Lotul se reuneşte luni şi va începe pregătirile pentru un nou sezon în Liga 2:

"MULŢUMIM, DAN ALEXA ŞI COSTEL ILIE! 

Clubul nostru se desparte de Dan Alexa şi de Costel Ilie, cărora le mulţumim pentru perioada petrecută la Rapid şi pentru dedicarea de care au dat dovadă.

Dan Alexa a condus Rapidul, din postura de antrenor principal, în play-off-ul ligii secunde, echipa noastră obţinând o victorie, trei remize şi o înfrângere.

Reunirea lotului va avea loc mâine, iar până la numirea unui nou antrenor echipa va fi condusă de Ştefan Grigorie.

Noul sezon al ligii secunde va începe la finalul acestei luni, în week-end-ul 28-30 august, tragerea la sorţi a "ţintarului" urmând a avea loc cel mai probabil săptămâna viitoare", a transmis Rapid. 

Val de plecări de la Rapid

În cadrul clubului din Giuleşti au loc primele schimbări, înainte de noul sezon. Directorul general al Rapidului, Ovidiu Burcă, şi-a dat demisia din club, după ratarea promovării, iar în locul său ar putea fi instalat Daniel Niculae. Inclusiv preşedintele Daniel Pancu ar putea pleca la Poli Iaşi, ca antrenor. 

"M-aş bucura foarte tare să se întâmple acest lucru. Sunt o grămadă de rapidişti dintre care să se aleagă noul antrenor. Florin Motroc, Măldărăşanu, Viorel Moldovan... Sunt, au variante. Depinde cine se va înhămă la munca asta. Eu sper să nu se mai facă greşelile de anul trecut. Adică ar trebui lăsaţi oamenii care se pricep să se ocupe", a declarat Florin Manea, despre viitorul antrenor al Rapidului.  

Afla mai multe despre: dan alexarapidantrenor rapid 

viewscnt
Articole similare