Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Dan Petrescu a fost suspendat două etape după ce a fost eliminat cu CSM Poli Iaşi. Ce decizie s-a luat în cazul lui Pintilii

ULTIMA ORĂ | Dan Petrescu a fost suspendat două etape după ce a fost eliminat cu CSM Poli Iaşi. Ce decizie s-a luat în cazul lui Pintilii

Superliga

Comentarii

Membrii Comisiei de Disciplină s-au adunat astăzi pentru a analiza, printre altele, suspendările lui Dan Petrescu şi Mihai Pintilii. Primul a fost suspendat două etape, în timp ce cazul lui Pintilii nu s-a judecat, deoarece jucătorul este naţională.

UPDATE 14:49 Dan Petrescu a fost suspendat două etape după ce a fost eliminat cu CSM Poli Iaşi, meci în care i-a înjurat pe arbitri. Antrenorul lui CFR Cluj a stat deja o etapă în tribune, la derby-ul cu FCSB, dar va lipsi şi cu CS U Craiova, în următoarea etapă.

Cât despre eliminarea lui Pintilii din meciul cu CFR Cluj, cazul urmează să se judece după ce jucătorul revine de la naţională: ”N-a fost judecat, întrucat el nu a putut să se prezinte, fiindcă este la echipa naţională. A cerut să se amâne judecarea şi s-a obţinut amânarea pentru un termen ulterior. O să îşi expună punctul de vedere în momentul în care o să apară în faţa Comisiei. El a fost implicat direct în incidentul respectiv sau, mă rog, în sanctiunea disciplinară care a fost dată şi, ca atare, el o să fie cel care o să îşi exprime punctul de vedere şi apărările”, a declarat Valeriu Argăseală.


Dan Petrescu urmează să-şi afle sancţiunea pentru eliminarea din meciul cu CSM Poli Iaşi, din urmă cu două etape. Atunci, antrenorul lui CFR Cluj l-a înjurat pe arbitru şi a fost trimis în tribune. Pentru acea eliminare, conform regulamentului, Petrescu urma să fie suspendat cel puţin o etapă, motiv pentru care a stat în tribune la derby-ul cu FCSB.

Cazul s-a judecat astăzi în Comisia de Disciplină, care va stabili ce sancţiune va primi Dan Petrescu pentru episodul petrecut la meciul cu CSM Poli Iaşi.

Cât despre cazul lui Mihai Pintilii, judecarea acestuia a fost amânată, deoarece jucătorul se află în cantonament cu echipa naţională. Mijlocaşul FCSB-ului a fost eliminat în derby-ul cu CFR Cluj (scor 1-1), când a văzut direct cartonaş roşu pentru o intervenţie asupra unui adversar.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujmihai pintiliifcsb 

viewscnt
Articole similare